A 2 éves státuszvizsgálaton mi a jelentősége annak, hogy a gyerek tud e már páros lábbal ugrálni?
Nemrég voltunk, és volt pár fura kérdése a védőnőnek. Vagyis nem fura, csak érdekelne, hogy ezekből milyen következtetést lehet levonni. Pl ez a páros lábbal való ugrálás. Kisfiam tud, nem ez a baj, csak érdekel, hogy miért fontos ez. Mit jelent ha vki nem tud?
A másik, hogy kérdez e a gyerek pl mi ez? Mi van ha nem kérdez? Az miért baj?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem se tudott akkor, de két hónappal később egy korabeli kisfiútól látta, és este egyszercsak elkezdett ő is ugrálni.
Ne aggódj rajta, biztos nincs semmi baja.
Nem tudom,hogy mi a jelentősége,de elég nagy hülyeség!!! az fix! Mert a gyerekek máshogy fejlődnek,lehet a kérdés feltételekor még nem csinál valamit,de másnap már igen,vagy rá 1 hónappal... Ezzel csak az anyukákat akarják versenyeztetni meg paráztatni- biztos,nem szándékosan... De bele esnek sokan ebbe a hibába,hogy akkor most ugrálnia kell a gyereknek,nem ugrál,aggódnak a szülők, tanítsuk meg hogy kell ugrálni...
Lassan odáig jutunk,hogy egy 2 éves gyermektől a saját anyja fogja elvárni,hogy számoljon el 10-ig! Vagy megjegyzi valaki,hogy "de kicsi ez a gyerek?" és akkor elkezd aggódni anyuci,hogy valami nincs rendben... lényegtelen,hogy az genetikai adottság,és egy nem tudom:160 cm-es szülőpárnak nem lesz 1 évesen 90 cm a gyermeke!
Akkora badarság ez a státusz vizsgálat!!! Nézzék meg hány kiló,nézzék meg milyen magas,vezessék... de a "ki mit tud" -ot szerintem úgy kellene,hogy nem évente,hanem mindig,ha valamit tud,feljegyezni,mikor csinálta,mert csak így lehet megállapítani hogy fejlődik! - remélem értitek mire akartam kilyukadni!
köszi mindenkinek!
én egyetértek az utolsó válaszolóval, mert tényleg megy a "versenyeztetés" meg az anyukák paráztatása,
emlékszem mikor 3 hónapos volt a kisfiam, jött a védőnő és megkérdezte forog e már, hát nem forgott :( én meg onnantól állandóan azon aggódtam hogy nem forog, és csak 6 hónaposan kezdte, már be voltam ijedve, persze tök fölöslegesen, mert teljesen rendben van a gyerek
szerencsére a dokink nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!