Szoktatok a gyerek előtt átöltözni, meztelenül lenni (fürdés)?
Ha nem miért?
Ha igen,mekkora az a kor,mikor már nem mutatkoztok előtte így?
Szia.Igaz a mi lanyunk meg csak 11honapos mult.Kesobb biztos "moderaljuk " magunkat.
Meztelenul alszunk mind a ketten.
Egyutt furdunk,egyik nap velem,masnap apaval.
Hetvegen van hogy egesz delelott csupaszkodunk.
Olyan 4-5 eves koraban mar lehet valtoztatunk szokasainkon.
Köszönöm a válaszokat! Hozzánk bejöhetnek beszélgetni amíg fürdünk. Mi fürdünk,ők egy kis sámlin mesélnek az oviról! A férjemet viszont már kezdi idegesíteni az ilyenek hogy: a lányoknak puncijuk,a fiúknak kukijuk. APA FIÚ MERT KUKIJA VAN!!!Felkiáltás! Apa neked miért ilyen a kukid?
Már eljutottunk odáig,hogy már csak hozzám jönnek be. 3 éves ikerlányok.
Szia! Nálunk 6 éves a kissrác, és az apja fürdés után simán kifangál pucéran a ruhásszekrényhez felöltözni. Én nem vagyok ennyire „laza”, de mivel nem szoktuk bezárni a fürdőszoba ajtaját (lévén, hogy a vécé is ott van nálunk, és előfordul, hogy épp fürdök, mikor a gyereknek pisilnie kell), engem is lát néha , bár nem „premier plánban”.
Nem hiszem, hogy ebből nagy ügyet kellene csinálni, mindenki úgy tegyen, ahogy érzi, én pl. alapból nem mászkálok a lakásban pucéran, de ha valakinél ez a természetes, akkor sincs gond. A gyerekeknek az a normális szerintem, amit otthon látnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!