Szoktatok a gyerek előtt átöltözni, meztelenül lenni (fürdés)?
Ha nem miért?
Ha igen,mekkora az a kor,mikor már nem mutatkoztok előtte így?
Az én szüleim soha nem csináltak ebből ügyet, az apám sem. Nem is volt abnormális szexuális fejlődésem emiatt, nem nagyon izgatott h megnézhessem a kisfiúknak az oviban (mondta anyu h amúgy téma volt a szülőin), mert tudtam miről van szó és nem volt különösen nagy szám.
Egyszer a nagyanyám kiakadt, ott volt, mikor apám fürdött, én kb. tini voltam. Apám bement a nappaliba, egy törölközőben, aztán gyorsan felöltözött. Apám csak azzal a válasszal kommentálta, hogy nem kell úgy kiakadni, a fiad vagyok, láttál már! :-) Mi meg csak vihogtunk anyámmal.
Most két éves a kislányom, nem látok semmi különöset abban, ha lát, abban sem, ha apját látja. Viszont azért direktben nem mesztelenkedünk, csak abszolút célirányosan (öltözködés, fürdés) és általában nincs épp ott.
Szia!
Remélem nembaj hogy írok.Nálunk apukám és anyukám egész kicsi koromtól meztelenül járkáltak a lakásban.Mai napig simán bemegyek apukámhoz ha fürdik.Szerintem ez jó, mert így nincs okuk a gyerekeknek kilesni apát meg anyát. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!