Ti gyereketek tudott páros lábbal ugrani 2 évesen?
Figyelt kérdés
Kislányom nem, most voltunk a 2 éves státuszon. Hogy tanítottátok? Mindent tud, amit kell, ezt nem.2012. aug. 8. 09:57
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is, ment a kezecske:-).
Én is próbáltam mutatni, tetszik Neki, jókat nevet és mutatja, hogy csináljam még, de Ő nem ugrál:-).
2012. aug. 8. 14:14
12/18 anonim válasza:
az en 2 eves kislanyom sem tud, csak ugyetlenul, de o mondja hogy most ugral:)) agyon szoktunk ketten ugralni, jo kikapcsolodas:)) ugy tud,mert ugye egyszerre dobja fel mindket labat a matrac, de amugy a foldon nem megy.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is. Ment a kéz:-)
Úgy a kislányom is ugrál, hogy popsival ledobodik az ágyra, de az gondolom még nem számít igazi ugrálásnak.
2012. aug. 8. 18:39
14/18 anonim válasza:
Az én fiam 1 hónapja múlt két éves, és tud, de jobban szeret indián szökellni. Tőlem kérdezte ezt a védőnő a státuszon. Tanítani nem nagyon tanítottuk, férjem egy-két alkalommal mutatta neki, inkább a szomszéd kisfiútól leste el a játszótéren. Szerintem, ha a lányod még nem tudja, nem gond, főleg, hogy minden mást tud, majd rájön, próbáld neki mutatni, és magyarázni, bár ez nem egyszerű.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2012. aug. 8. 21:34
16/18 anonim válasza:
pont 2 évesen volt a védőnői státusz, akkor még nem tudott.
Rá pár hétre viszont már igen. Az ágyon gyakoroltuk, hamar belejött, megtanulta. Nagyon élvezte, tetszett neki. Eleinte lábujjhegyen ugrált, később rájött, hogyan kell. Próbáljátok ki, szerintem menni fog!
17/18 anonim válasza:
Ugrál, de van egy hatalmas trambulinunk abban profira fejleszthette már. Egy jól rugózó ágy is megteszi gyakorolni.
18/18 anonim válasza:
mult heten olvastam valahol hogy 3 eves korig nem kovetelmeny a 2 labon valo ugralas...ha nem akadok ebbe a kerdesbe eszembe se jutott volna utana nezni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!