2 éves gyereketek milyen sampont, tusfürdőt használ?
2.5 éves lányom Gabi fürdetőt (annak szeretjük legjobban az illatát, apa szokta neki választani) samponból ezt a sötétsárga johnsont és mivel mostmár háta közepéig ér a haja ezért balzsam is kell rá. Egy kicsit teszek az enyémből a végeire.
Testápoló nem kell, ha látja hogy én kenem magam akkor kér ő is de amúgy nem egy száraz bőrű se ő se a tesói.
Eddig a sárga pumpás J&J-t, most pedig a lilát. De épp itt olvastam, hogy ezek milyen rosszak, így dm-est fogok venni.
Testápolóból a rózsaszín J&J, de csak a lábára kenem.
nálunk az egész család a baba aloe verás tusfürdőt használja,illetve most tértünk át a baba normál hajtípusú samponjára.
1-1.5 éves koráig niveat kellett használni,ami sampon és fürdető is egyben mert elég érzékeny a bőre de a babát már bírja,attól nem szárad már ki.
én még mindig a gyógyszertári fürdetőt használom, attól egyedül nem szárad ki a bőre...
de van egy Gabi fürdetőnk, meg egy Baba, és néha szoktam azzal, hogy legyen neki hab...:-))
Samponból Gabi lilát.
Hosszas próbálgatások után maradunk a dm-es babylove-nál, samponban és fürdetőben is.
Testápoló télen, ha száraz a bőre, akkor patikai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!