Normális ez? Nagyon szeretné kisbabaát, de párom még várna vele 1-2 évet. Viszont nagyon idegesít a környezetünkben lévő sok kisbaba.
És miért akartok várni 1-2 évet még ? mit mond a párod?
Az viszont nem szép dolog hOGY abból csinálsz konfliktust hogy a testvére gyerekét szeretgeti!! Ez elég gyerekes, kicsinyes viselkedés.....
Gondolj bele neked milyen lenne fordított esetben!!! Vagy később egy közeli rokon majd a Te gyerekedet nem szeretgethetné mert a párja féltékeny!
Örülj más örömének hogy majd a tiédet is örömmel fogadják...egy év meg hamar el megy!
Szerintem ez teljesen normális hogy anyagi biztonságot akar legyél kicsit türelmes!! értem hogy nagyon szeretnéd de gondolj arra hogy milyen jó lesz majd egy KICSIT később hogy mindene meg lesz a babádnak!!!
A másik hogy ne féltékeny legyél, hanem büszke rá hogy ilyen jól bánik a gyerekekkel, és hogy majd milyen jó apa lesz! Ne tedd tönkre ezzel a kapcsolatotokat!! Engem nagyon zavarna hogy ha ilyen lenne a párom !
1 év nem a világ vége hidd el !
1-ső válaszoló voltam.
Komolyan kedves kérdező, mintha magamat olvasnám!!!
Csak annyi a különbség hogy szerencsére az én párom már akar gyereket, és nem védekezünk!
14:20-as vagyok
Szerintem nem beteges a viselkedésed egyáltalán!
Főleg így, hogy te mennyire vágysz már babára és a párod meg nem akar, ennél rosszabb nincs is!
Eleinte én is így voltam és titkoltam, hogy nem szedem a fog.gátlót. De hiába nem szedtem, nem estem teherbe.
Viszont most már szerencsére a párom is akarja a babát, csak még nem jött össze! Eleinte ő is azt mondogatta, hogy gyűjtöget pénzt, meg majd lakásba legyen a gyerek...stb.stb. De csak telt múlt az idő és semmi, csak időfecsérelés volt az egész, mert a mai világban nem olyan egyszerű megteremteni mindent ami egy gyereknek kell! Viszont egy gyerek én úgy gondolom még nem a világ, bevállalható. Eleinte kerül költségbe, de utána meg se érezzük! Ezt mondta a párom húga is a párjával. Most 8 hónapos a gyerekük.
Én vagyok újra!
Manapság az a gyakoribb, hogy albérletben lesz terhes a nő, nem a saját lakásban! Sajnos ez van.
Velem is így lesz, ha összejön a baba, szerintem tutira nem lesz még saját lakásunk...csak sikerülne már a baba.
Uhh 85 %-os ez nagyon GÁZ hogy titkoltad hogy nem szeded a fogamzás gátlót nem gondolod? nem kellett volna a párod akarata is ehhez? az ilyen nőket ha elhagyja a pasi nem sajnálnám csak a gyereket!!!Mit szólna ehhez a párod ha megtudná hogy átverted?? Miért van ennyi tisztességtelen nő de most komolyan?? utána meg nőj jön fel apa nélkül a gyerek...
Szerintem nem véletlenül nem estél teherbe.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!