Anyukák, kismamák ti is izgultatok az első komoly együttléteteknél a párotokkal? Mármint amiből kisbaba lett.
Szeretnénk babát de amiből lehetne túl izgulom.. Nem merem engedni neki azt, tudjátok.. Nem gondoltam, hogy a férjem ennyivel lazábban kezeli majd. :):):)
Van valami jó relaxációs, feszültségoldó technikátok erre a dologra?
Esetleg egy-két jó cikk, olvasnivaló?
Köszönöm a válaszokat!
:)
Eddig védekeztünk, már nem szeretnénk.
De én ettől vagyok kicsit feszültebb, hogy engedjem végig az aktust.
Nem értem mit nem értetek?
Azt nem értjük, hogy ha babát szeretnétek, akkor miért nem engeded végig az aktust!:) Ha félsz ettől akkor nem lehet, hogy mégsem állsz készen?
Nekem pl meg sem fordult a fejemben, hogy féljek! Annyira csináltuk, mint a huzat!:) Mékis két évbe telett összehozni...
Nagyon szeretnénk babát. Bennem van egy kis félsz. De azt gondolom kell is ennyi, természetes. Sokakban nincs, azért szülnek egyesek 5 gyereket 5 apától 15 éves koruktól kezdve. Bár ez egy másik téma. :)
A lényeg, hogy nem tudtok valami jó technikát?
Kedves válaszoló, jó neked, hogy erőd sem volt védekezni. :):)
Azt nyilván tudod, hogy mit kell csinálni, hogy lehetőség legyen egy új élet születésére.
Úgy tűnik félsz feladni a mostani életedet. Egy baba rengeteg gonddal jár. A kapcsolatod is meg fog változni egy picit a férjeddel. Nem ti lesztek a fontosabbak, hanem a kicsi. Ez nem technika kérdése, hanem, hogy valóban annyira akarod-e a babát, hogy némi kellemetlenségen is átmenj...
Igen, jól látod kedves utolsó a problémát.
De nem az eddigi életem feladása, hanem inkább az ismeretlentől való félelem tart vissza.
Most azt érezzük inkább, hogy hiányzik valaki/valami az életünkből és nem tudjuk enyhíteni sehogy ezt a dolgot. Lehet, hogy jönni szeretne már valaki? :)
Egyébként minden további nélkül szentelnénk életünket a babának és a velejáró dolgoknak, szóval még arra sem mondanám, hogy probléma lenne az életünket átformálni.
Csak a kivitelezés... Na, itt akadtam meg. Ilyenkor mi van?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!