Október 20. - körül ki tesztel? Szeptemberi folytatás.
értem,köszi szépen.csak 25-ös tesztem van itthon,akkor reggel megpróbálom.veled mi ujság?
2012. okt. 22. 13:06
Már a 25-ös is kimutatná szerintem..:) Az enyémek is azok voltak, és a nemvárt előtti napon, sokadik pisiből halvány pozi lett.
Ó, én vagyok a cickó-fájós..:) Sokat ég a gyomrom, de amúgy jól vagyok. Nagyon boldog vagyok a 2 csík miatt, fél éve próbálkoztunk. Most pihengetek, jókor jött a hosszú hétvége.:)
Era
2012. okt. 22. 13:11
Hát nagyon irigyellek! nekünk ez a 4-dik hónap,hogy nem védekezünk,de szerencsére mostanra kinőttem hogy sorra lövöm a teszteket mint az első hónapban:)Képzeld ma nekem is elkezdett fájni a mellem de olyan mintha csak a jobb fájna.és elléggé száraznak is látom.nah ezt már végképp nem értem.örülök hogy jól vagy.és neked mennyi idő után mármiint a feltételezett megtermékenyítéstől mutatta ki a teszt?
2012. okt. 22. 13:31
Igen, eleinte énis sorozatlőttem a teszteket. Aztán abbahagytam. De most valahogy tudtam,hogy összejött! 13. ciklusnapra húzta be az ovum, és a 28. ciklusnapon délben lett +. Tehát a 15. dpo-n. Amúgy a beágyazódást is éreztem, legalábbis azt hiszem azt éreztem..:D És annyira biztos voltam benne, hogy babás vagyok, de nem akartam elhinni. Aztán hirtelen megjelent a tesztcsík..:)
2012. okt. 22. 13:41
jajj annyira jó neked:)nagyon kiváncsi vagyok,nekem mit mutat reggel a teszt.elvileg van egy kis esély hogy talán holnap már látok vmit,ha nega lessz akkor már szerinted tuti?gondolom akkor már igen:(
2012. okt. 22. 14:09
26/30 A kérdező kommentje:
Era! Nagyon örülök neked!! Gratulálok!!!! Én ma a 26. ciklusnapon is negatívat teszteltem, többet nem csinálok. Elvileg szerdára nem várom....
Na??? Aki ma tesztelt???:)
2012. okt. 23. 07:51
szia!semmi,negatív a 25-ös teszt,de hőm megint ment picit feljebb.szerinted akkor már tuti nincs baba?
2012. okt. 23. 10:06
sziasztok!!
kérdező:nem lehet,hogy hamar teszteltél ha csak szerdára nem várod?
hát én mára nem várom de én már egyáltalán nem reménykedek mert hajnalba 3 órakor teszteltem és negatív lett! bár a tegnapi napom elég hülyén alakult mert 11 órakor lefeküdtem aludni és csak este 7 kor ébredtem fel akkor is mértem a hőmet 37,1 volt aztán este 10 órakor feküdtem le és aludtam hajnal 3 ig mert arra ébredtem nagyon pisilnem kell akkor csináltam meg a tesztet de akkor a hőm csak 36,8 volt most meg felébredtem 9 óra körül és most is megmértem 37,1! hát nem értem! pedig gyakorlott hőmérős vagyok mert nem most kezdtem de ez nekem magas! én már ezek után nem nagyon reménykedek de a többieknek szurkolok ,hogy pozitívat teszteljen! Nettus!
2012. okt. 23. 10:27
30/30 A kérdező kommentje:
De, lehet Nettus. De már nem bízok benne, annyian leírjátok, elmondjátok, hogy nemvárt előtt pár nappal jelzi már a teszt.....nem tudom.
Kapcsolódó kérdések: