Október 20. - körül ki tesztel? Szeptemberi folytatás.
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 09:58
1/30 anonim válasza:
2/30 anonim válasza:
ÉN! Persze,ha addig nem jön meg.. De lehet,hogy már holnap tesztelek..
3/30 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!
Igen, megtaláltam a ti fórumotokat is. Ezt a kérdést azért írtam ki, mert múlt hónapban már összejött egy kis csapat, és velük megbeszéltük, hogy jövő hónapban újra írunk. Persze mindenkire kíváncsi vagyok..:)
Kedves 2, válaszoló!
Majd írd meg mi lett az eredmény!! Mikorra nem várod???
2012. okt. 18. 14:19
4/30 anonim válasza:
Második vagyok. Ma kellett volna,hogy megjöjjön,vagy esetleg holnap,de reggel mindenképp tesztelek,ha addig nnem jön meg,mert már nem birom ki..
5/30 A kérdező kommentje:
Drukkolok!!!
2012. okt. 18. 21:14
6/30 anonim válasza:
szisztok! szeptemberben is csatlakoztam.és most is itt vagyok..mára,holnapra nem várom.szerintem reggel tesztelek.
7/30 A kérdező kommentje:
Neked is megy a drukk!!!!
2012. okt. 19. 12:50
8/30 anonim válasza:
köszönöm,aranyos vagy.valakivel valami történés?ti mit tudtok a hömérőzésről?Igaz hogy ha 4 tizedet emelkedik az már jo jel.mert sajna nekem 36 alatt van az alaphőm.tehát nemfog értelemszerűen felmenni 37-ig.ti hogy vagytok vele?
9/30 A kérdező kommentje:
Én nem hőmérőzök. Viszont ma teszteltem egy negatívat.:(
2012. okt. 20. 11:29
10/30 anonim válasza:
sziasztok! én benne voltam az előző csapatba !én voltam aki egyéb ok miatt nem sok reményt fűzött a spontán terhességre!valaki tesztelt azóta? én elvileg holnapra nem várom! és most csodák csodájára sokkal magasabb a hőm mint múlt ciklusba ilyen tájt! soha nem mértem ilyen magas hőt mielőtt meg kellene jönnie! Nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!