Lehetek terhes? A baratommal hetfon szeretkeztunk folytatas lent.
Ha védekezés nélkül szexelsz, akkor mindig van esély a terhességre is. Nem tudhatod, volt e előváladék. Nem nagy a valószínűség, hogy pont most lenne peteérésed, így az esély is elég kicsi, hogy terhes lettél. Ilyenkor azért jobb egy esemény utáni tait bekapni, mint a legyet. :)
Szerintem nincs okod a parára, de legközelebb azért jobban vigyázzatok! Nem csak a terhesség miatt fontos az óvszer, hanem mindenféle nyavaja elkerülése miatt is. Hány éves vagy egyébként? Lehet, nem ártana egy nődokit felkeresned, hogy a ciklusod belőjje.
Nekem volt palim, akinek csak akkor jött ki bármi, amikor elment, és volt olyan is, akinek a merevedéstől kezdve volt előváladék...
Szóval ha majdnem biztos abban a pasid, hogy nem volt semmi előcucc, akkor sztem ne izgulj. De egy nődokit beiktatnék....És ne félj tőle!....Nem fogsz tudni neki újat mondani....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!