Tesztelhetek? Esetleg várjak inkább a nem vártig? Folytatás lent.
A ciklusaim átlag 29-30 naposak. A ciklus pont.hu 21.-ére húzta be az ovut, de én 19. -én éreztem ovu fájdalmat és akkor voltunk is együtt a párommal, meg előtte pár nappal is, illetve 27.-én. 5.-re nem várom. A kérdésem annyi lenne, hogyha most csinálnék tesztet az mutathatna már eredményt vagy inkább várjak a nemvárt napjáig?
Szeretném már tudni, hogy most sikerült e, vagy még mindig nem.
Szerintetek?
Hasszurkám volt, de ebbe már nem élem bele magam, mert előzőleg is volt hasszurka csak baba nem.
A válaszokat köszi!
tessék
elvileg jókor voltatok együtt pláne a 19 -20 azt tuti jól eltalálátok ha minden oké, akkor baba lehet a dologban
25 én elvileg már beágyazódott
és ha július 2 án vagyis..
holnap reggel tesztelsz és minden oké
akkor POZITÍV LESZ.
azért ajánlom ezt az oldalt, ugyanis nekem totál bevált
amikorra írta hogy pozi lesz a teszt, hát pozi is lett.
remélem neked is
LÉGYSZIVES ÍRD MEG MI LETT
HOLNAP !!!
Kedves Kérdező!
Ha jól értettem te 19-én érezted az eseményt a ciklus.hu 21-ére jelezte a napot.
A beágyazódás 10 akár 12nap is lehet.
Így még nem nagyon esel bele abba az időpontba amikor lehet tesztet készíteni.
Hiszen ha tegyük fel 21 a valós akkor pont ma van az a nap amikorra sikerült a beágyazódás. Innentől kezdve 1,5-2naponta duplázódik a hormonszint a szervezetebe.
Vagyis tegyük fel ha 21-én volt akkor jövőhéten tán hétfőn de leginkább kedd szerda amikor ideális tesztelni reggeli pisiből a lehető legérzékenyebbel.
Ha tegyük 19-én volt az esemény és sikeres volt akkor szerdára vagy tegnapra illetve mára ágyazódhatott be.
Így várnék vasárnapig vagy hétfőig a tesztel.
Sajnos nem jó ezt előbb megcsinálni mert csak egy csík lesz az amit látunk és az annyira leszomórítja az embert hogy, az minondhatatlan.
Nem tudom tudtam e segíteni neked.
Ha lenne kérdésed írj nyudogtan.
Vigyázz magadra Ildikó
Köszönöm!Ismerem ezt az oldalt, szerintem is nagyon jó.
Holnap nem nagyon lesz rá időm, max du., de én reggel szeretném majd, úgyhogy majd asszem vasárnap tesztelek. Mert holnap korán kelek, utazás stb.
De akkor a vasárnapi már mutathat eredményt, ez a lényeg. Feltétlenül megírom!
Köszi a választ mégegyszer!
Köszönöm Ildikó válaszodat!Igen segítettél, mert ha azt nézzük akkor még majd csak ezután kezd el termelődni a hormon (hcg)amit majd a teszt mutatna ki és remélem ki is fog mutatni. Mindenesetre majd megírom az eredményt.
Köszönöm szépen!
szia utolsó!
én az első 2 válaszadó vagyok.
én is írtam hogy vszínű már holnap tesztelhetne simán pozit de hát úgy látom jobban elfogadta ILDIKÓ válaszát pedig én is ugyanezeket írtam le amit ő..
na de mindegy
gratula a pozi teszthez !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!