Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október 20. - körül ki tesztel...

Október 20. - körül ki tesztel? Szeptemberi folytatás.

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 09:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nettus, Téged már "ismerlek":)

Szorítok Neked is!

Én 3 napja és ma is pozit teszteltem. Nekem is úgy kezdődött, hogy magasabbra ment a hőm. Az eddigi ciklusaimban még a 36.9-et sem érte el, most pedig 37.0 napok óta...:) Csatolok görbét és képet is.

[link]

[link]

Era

2012. okt. 22. 07:50
 12/30 anonim ***** válasza:

szia Era!

igen előző csapatból már "ismerjük "egymást!

húúúúú nagyon gratulálok! mennyi amúgy az alaphőd??mert nekem 36,4 körül van és nekem csak max 37 fokig ment fel! annál magasabb még nem volt!aztán szépen csökken 3 napon keresztül és végül vissza megy alaphőre amikor megjön! jól látom ,hogy nem jó húzta be az ovut??bár nem vagyok biztos benne!Nettus!

2012. okt. 22. 08:01
 13/30 anonim ***** válasza:

Szia!

A ciklus.hu szerint ugye 36.3 az alap, a fertily 36.2-re rakta.

Hát, igen, lehet, hogy csak 15-én volt ovum, múlt hónapban is akkor volt, de most nem éreztem pontosan, csak a görbe szerint látom.

Viszont azt a fertily is 13-ra rakta, de ott mivel lentebb rakta a cover line-t, nem esik alá mint itt. De végül mindegy is...:) A lényeg, hogy van 2 + tesztem... Meg egy rakás rosszullétem..:S:D

Ez a múlt havi görbém:

[link]

Nagyon nagy a változás..:)

Remélem, Te is csatlakozol hozzám!

2012. okt. 22. 09:16
 14/30 anonim ***** válasza:
hát örülnék neki az biztos hogy ha csatlakoznék hozzád! ma nem mertem tesztelni mert csak 25-ös tesztem van itthon az meg lehet nem mutat semmit! gyáva vagyok tesztelni! bár érdekes mert tegnap fáj a mellem de nem nagyon ma meg jobban fáj! pedig mikor megjön előtte teljesen vagy enyhül a fájdalom!!
2012. okt. 22. 09:20
 15/30 anonim ***** válasza:

Nekem a nemvárt előtt 1 nappal lett a 25-ös teszt +. Ezért lehetséges, hogy mégis 13-án volt ovum.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Neked is kimutatná. Holnap reggel azért már ellőheted szerintem..:)

Nekem mára szakadnak le igazán a cickóim. Eddig főként gyomorégésem, enyhe hányingerem volt és szédültem, de ma reggel a Párom rá sem nézhetett a melleimre, nem-hogy megsimogassa őket..:D A bimbóim is nagyon érzékenyek.

2012. okt. 22. 09:40
 16/30 anonim ***** válasza:
bocsi most egy kicsit megyek majd még leszek!addig is szép napot!!
2012. okt. 22. 10:01
 17/30 anonim ***** válasza:
sziasztok! gratulálok Era!Látom az utolsó két hozzászoló képben van hőmérőzés terén.kérdezném nekem nem szokta elérni az alaphő a 36-ot,sőt,ilyen 35,7 a max..most napok óta 36,36,1 volt tegnap ma már 36,2.lehet valami reményem szerintetek?az ovut a "rendszer" 4-7-ig tette,eggyütt is voltunk,teszt alapján is akkor volt.
2012. okt. 22. 10:50
 18/30 anonim ***** válasza:
Tudod esetleg csatolni a görbéd?
2012. okt. 22. 10:52
 19/30 anonim ***** válasza:
sajna,nem mert nem vezetem a ciklus elejétől,kiváncsiségből mérem kb.10 napja.így mi a véleményed.
2012. okt. 22. 12:18
 20/30 anonim ***** válasza:
Felugrani eléggé felugrott az alaphődhöz képest. Ha 4-7ig lehetett ovud, már tesztelhetsz holnap, mert ha a hetedikét számolom, akkor is a 16. dpo-n leszel.
2012. okt. 22. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!