Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha? Lent...

Lehetek terhes, ha? Lent folytatás

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a menstruációm nem normális, fél éve már h nincs, doki szerint addig nem baj, amíg gyereket nem akarok. Naszóval. Párommal együtt voltunk, de mielött ARRA rátértünk volna és felhúzta volna a gumit,a párom nemiszervel kicsit belémhatolt gumi nélkül. Előváladéka volt. Nem tudom lehetek, e terhes? Mivel a hasam nagyon feszül, olyan érdekes érzés. Tesztet is csináltam, de negatív lett. A válaszokat köszönöm!
2011. ápr. 20. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:

OFF

A dokid azt mondta, hogy nem baj ha nem menstruálsz, amíg úgysem akartok gyereket???

Hát ez biztos valami sarlatán volt :).. Szerintem mindél hamarabb válts orvost!!

Ha nem menstruálsz, az azt jelenti, hogy nincs peteérésed, így nem eshetsz teherbe. Viszont, nem tudhatod, hogy mikor szándékozik ismét megjönni a menszeszed..

nem hinném, hogy terhes vagy, viszont menj el egy másik dokihoz ezzel a "fél éve nem menstruálok" dologgal.

üdv.

2011. ápr. 21. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Marha gyorsan válts orvost...ezzel a sarlatánnal vissza kéne adatni a diplomáját.
2011. ápr. 21. 07:12
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Első körben endokrinológusnál kezdj, ő foglalkozik hormonokkal.

2011. ápr. 21. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Mikor nekem 3-4 hónapig kimaradt a menzeszem az orvos mindenre elküldött, ami csak eszébe jutott hogy okozhatja. Szerintem egy orvosnak ez a dolga.
2011. ápr. 24. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
hát mennyi volt az a kis idő?? mondjuk egy perc is elég hogy megtermékenyítsen az előváladékával mert abban is vannak élő spermiumok. és ha már jelentkeznek a tünetek szerintem menj el és vegyél tesztet, meg menj el nőgyógyászhoz.
2011. ápr. 24. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!