Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehetséges?...

Szerintetek ez lehetséges? (Folytatás. )

Figyelt kérdés
Voltam UH-t csináltatni, de nem mondtam az orvosnak,hogy félek, hogy terhes vagyok.Majd mikor megkerdeztem tőle, hogy minden rendben, azt felelte,hogy igen. Ha terhes lennék, csak szólt volna nem? Csak mondta volna ha lát valamit, nem? 16L
2011. márc. 21. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
biztos vagyok benne hogy mondta volna ha terhes lennél, szóval nyugi
2011. márc. 21. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, tuti, hogy szólt volna, ha Babát lát, nem hinném, hogy szó nélkül hagyta volna a dolgot.
2011. márc. 21. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet az orvos nem látta. az aktús után kb 2 héttel láthat valamit az orvos, de az sem tuti amikor már biztosabb az orvos is hogy van ott valami az az aktus után 4 héttel vagy is a 6-ik héten. vagy is lehetsz terhes csak nagyon korai. Ha félsz azért ha nem jön meg csinálj tesztet.
2011. márc. 21. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Csináltam már tesztet is, többet is, mind negatív. Az aktus után 12. héten mentem el, csak észrevette volna nem?
2011. márc. 21. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel a menzi első napjától számolják, ha terhes lennél akkor már a 14. hétben lennél.

Nem jött azóta meg?Azért félsz?Egyébként a méhedet ultrahangozta?

De megnyugodhatsz, mert ennyi idős terhesen már az egész babát lehet látni, még azt is hogy mit csinál a kezeivel, lábaival!

2011. márc. 21. 18:05
 6/6 A kérdező kommentje:
de megjött, csak mindig késett, meg gyengébb volt a szokásosnál...
2011. márc. 22. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!