Mi történik? Beagyazodas? Folytatás lent
a véleménytekre lennék kiváncsi. szoval 12-13.nap volt + az ovulacios tesztem, 14.nap mar - volt (mindharom nap egyutt voltunk a parommal babaprojekt celjabol). a 18 es 19. napom keves barnas verzest tapasztaltam(eddig nem volt ilyen). Ez mi lehet? mitol lehet? beagyazodasi verzesnek meg tul korai nem?
koszi a valaszokat.
Sziasztok!
Ovulációs kalkulátorban beirtam az adatokat 2-ára irt kevés esély lány 3-a kevés esély fiú 4-e nagy esély fiú 5-e ovuláció(minden nap együtt vagyunk a párommal).A 18,19 napon rózsaszines folyásom volt nem sok van hogy napközben is előfordul de nagyon minimális mennyiség 19-re nem várom a melleim eddig feszültek de ma már ennyire!a hasam és a mellem állandóan tűz forró!Alhasi szúrkálásaim is vannak de csak a bal oldalon a mellemben néha olyan érzést érzek mintha a szivem szúrna vagy mintha belülről égne!Szerintetek reménykedhetek vagy inkább ne éljem magam bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!