Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden esetben pecsételő...

Minden esetben pecsételő vérzéssel jár a beágyazódás?

Figyelt kérdés
A nemvárt szombaton lenne, az ovum utáni 9.-10. napon vagyok. Szúrkál a hasam, néha nagyon belenyilal, a mellbimbóm érzékeny, fáj nagyon a derekam, tehát elvileg lehet beágyazódás, de mindenki azt írja, hogy pecsételő vérzést is tapasztalt ilyenkor, nekem az pedig nincs! Attól még lehet beágyazódás szerintetek?????
2011. nov. 14. 11:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem semmiféle vérzésem nem volt. Egyáltalán nem kötelező a vérzés.
2011. nov. 14. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább azok vannak kevesebben, akiknél van ilyenkor pecsételés.
2011. nov. 14. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Két gyönyörű gyermekem van problémamentes terhességből, semmiféle beágyazódásos vérzésem nem volt. Szerintem ha nincs vérzés, az egészségesebb. Ez csak az én véleményem!
2011. nov. 14. 12:42
 4/13 ExCaty ***** válasza:
ilyet én is kérdeztem régebben, mert engem is érdekelt és nekem is sokan írták hogy ez a tünet inkább ritka mint szokványos. úgyhogy szerintem ezen ne parázz. amúgy én is szombatra nem várom! :)
2011. nov. 14. 13:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok mindkettőnknek! Neked vannak tüneteid?
2011. nov. 14. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:

A beágyazódás normális esetben nem jár semmilyen vérzéssel.

Csak manapság már elég sok embernél előfordul, és azt hiszik sokan, hogy ez is normális, velejárója. Pedig ha pecsételő vérzés van ciklus közben, az semmilyen szempontból sem normális.

Én semmit nem éreztem beágyazódáskor, sőt, mint később kiderült, hamarabb is volt, mint én azt gondoltam volna!

Ne aggódj, ha akar, akkor úgyis beágyazódik!

2011. nov. 14. 15:37
 7/13 ExCaty ***** válasza:
tüneteim nincsenek, hiába keresem őket! :D talán néha érzem az alhasamat, de még csak görcsölésnek se nevezném.. azt hiszem nincs más választásunk, minthogy várunk!
2011. nov. 14. 15:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Így van, várunk! Egyébként nekem mensi előtt kb másfél héttel már úgy fáj a cicim, hogy nem igaz, mindig onnan tudtam, hogy közeleg, de most nem fáj csak a bimbóm, ami eddig még sosem volt!

Igen, ha akar akkor beágyazódik, és remélem akar! :)

De megnyugodtam, hogy nem a beágyazódás velejárója a pecsételő vérzés!

2011. nov. 14. 16:28
 9/13 ExCaty ***** válasza:
a cicid csak akkor fáj ha hozzáérsz vagy megfogod a bombókat? :) hülye kérdés, de érdekel.
2011. nov. 14. 19:05
 10/13 ExCaty ***** válasza:
bombókat :DDD BIMBÓKAT
2011. nov. 14. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!