Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy mégis terhes...

Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok? (Folytatás. )

Figyelt kérdés
A barátom (nem tudom szebben) kiverte magának,a kezére folyt, majd kezet mosott és le is zuhanyzott majd 1 napra rá megujjalt. Késett a havim elég sokat, csináltam tesztet is 2 fajtát, mindkettő negatív. Elkezdett feszülni a mellem, majd megjött a havim. A menszeszem előtt nagyon csúnyán felfáztam és tudom, lehetséges,hogy ezért is késett, emg a gyógyszerek miatt amit szedtem rá. Miután elmult a havim, elmult a mellfeszülés is, és csináltam egy másik tesztet, az is negativ. Tudom,hogy hülyeség, és hogy ujjalástól nem lehetek terhes, viszont mi van ha mégis? Lehetséges,hogy a spermiumok életbemaradtak 1 napig? Lehetséges, hogy terhes legyek?
2011. jan. 31. 23:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

kezet mosott-lezuhanyzott-2teszt negatív-megjött-1 teszt negatív.....

KIZÁRT!!!!! Neh izgulj!

2011. jan. 31. 23:10
 2/20 anonim ***** válasza:

-tesztek negatívak

-megjött

- nem is történt behatolás, ráadásul az ujjazás is egy nappal később, és mosdás meg zuhany is volt közte...

Ezekután mégis hogy lennél az?

2011. jan. 31. 23:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Csak nemtudom..eléggé aggódom, mert mostanába gyakori vizelési ingerem van és olvastam,hogy ez is egy jele a terhességnek...meg néha furán érzem a szagokat... de lehetséges,hogy csak bebeszélem magamnak, sőt egész valószínű..
2011. jan. 31. 23:19
 4/20 anonim ***** válasza:
nyugi, biztos hogy nem vagy terhes!!!!! csak beképzeled! Amúgy meg ebben az időben könnyen fel lehet fázni:S (első)
2011. jan. 31. 23:21
 5/20 anonim ***** válasza:
Bár ilyen egyszerű lenne a teherbeesés! Hány napja volt az "aktus"? Ha nem hiszel nekünk ,csinálj még egy tesztet,talán annak fogsz,mert már biztosan + mutatna ha az vagy! Ne feküdj,le a barátoddal amíg ennyire félsz,mert ha most így izgulsz képzed el egy igazi aktus után mit élnél át!!!!
2011. febr. 2. 21:38
 6/20 anonim ***** válasza:
A gyakori vizelési inger a felfázás egyik tünete.
2011. febr. 2. 21:43
 7/20 anonim ***** válasza:
A sperma nem életképes 24 órát.Tehát,ha nem zuhanyzott volna és nem mos kezet,akkor sem lennél terhes.Szóval megnyugodhatsz.
2011. febr. 3. 08:35
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy terhes!

Most én is nagyon parázom mert a párom múltkor későn vette ki, de erre ugy igazán most jöttünk rá mert a lükéje nem szól csak mikor mondom hogy már 2 hete nem jött meg..

Semmi mással nem védekeztünk. Napok óta hányingerem van és émelygek meg eléggé feszül a hasam..

Szerintem nem vagy terhes, a tüneteket sok minden okozhatja akár a felfázás is és nekem a multkor a nőgyógyászom mondta hogy ha valaki szexuális életet él akkor attól megváltozhat a ciklusa. Remélem én sem vagyok terhes. Ma fogok még csak tesztelni.

2011. febr. 3. 10:03
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én valahogy olyan bizalmatlan vagyok a tesztekkel szemben, olvastam olyanokat, hogy pl. az egyik nőnek egy teszt sem mutatta ki,hogy terhes, msot emg egy gyönyörű 3 éves kislánya van...
2011. febr. 3. 10:11
 10/20 anonim ***** válasza:
Most olvastam, hogy a spermiumok a női testben 72 óráig azaz 3 napig is életképesek. Ha ez idő alatt megérik egy petesejt...akkor bizony teherbe lehet esni!
2011. febr. 3. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!