Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok? (Folytatás. )
Ennek a tetejébe mág akkor is lehet valaki terhes ha megjön a menzesze az se 100%-ra zárja ki, sokan irták hogy terhességük alatt is menstruáltak. Volt aki csak párszor volt aki egész végig.-.-.
Igy menjen biztosra az ember... Azért nyugodj meg! Szerintem megússzuk.. Te sem akarsz még babót?
Szerintem igen.. ha elmulnak a mensi végeztével akkor attól lehettek.. bár annyira kiszámithatatlan mikor mit érez az ember hogy szinte semmiben se lehetünk biztosak :(
De ha nem utána azonnal történt a dolog hanem kezet is mosott akkor nem kell aggódnod. Ha rendesen kezet mos(körmöket is megsúrolja) akkor utána akár azonnal meg is ujjazhat attól sem fogsz teherbeesni. Nálatok pedig még egy nap is eltelt. Úgyhogy szerintem nem kell aggódni.
Én teljesen nyugodt vagyok, nem tudom elhinni hogy ilyen velem megtörténhetne. Fél éve igy "védekezünk" és még nem volt semmi baj. Bár az is igaz hogy eddig sosem késett el. De csak meguszom ezt még.. Ezentul máshogy is kell védekezni mert ez a kiszállásos nem túl biztonságos módszer. Bár 100% biztonság nincs is max. az önmegtartóztatás.
Te jó ég! Nem mondod hogy még mindig ezen aggódsz??!!
Felejtsd már el! Én lefeküdtem a pasimmal védekezés nélkül és csak egyet teszteltem de attól is teljesen megnyugodtam.. Azóta meg már meg is jött.
Ha minden ugy történt ahogy leirtad akkor LEHETETLEN teherbeesni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!