Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy mégis terhes...

Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok? (Folytatás. )

Figyelt kérdés
A barátom (nem tudom szebben) kiverte magának,a kezére folyt, majd kezet mosott és le is zuhanyzott majd 1 napra rá megujjalt. Késett a havim elég sokat, csináltam tesztet is 2 fajtát, mindkettő negatív. Elkezdett feszülni a mellem, majd megjött a havim. A menszeszem előtt nagyon csúnyán felfáztam és tudom, lehetséges,hogy ezért is késett, emg a gyógyszerek miatt amit szedtem rá. Miután elmult a havim, elmult a mellfeszülés is, és csináltam egy másik tesztet, az is negativ. Tudom,hogy hülyeség, és hogy ujjalástól nem lehetek terhes, viszont mi van ha mégis? Lehetséges,hogy a spermiumok életbemaradtak 1 napig? Lehetséges, hogy terhes legyek?
2011. jan. 31. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos sokszor mutat negativat a teszt terhesség esetén is.. Az én ismerősöm 4 tesztet csinált mind negativ lett, erre megnyugodott de mivel nem jött meg neki és voltak tünetei csinált egy ötödiket is az meg pozitiv lett! Azóta már neki is megszületett a pici.
2011. febr. 3. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Ennek a tetejébe mág akkor is lehet valaki terhes ha megjön a menzesze az se 100%-ra zárja ki, sokan irták hogy terhességük alatt is menstruáltak. Volt aki csak párszor volt aki egész végig.-.-.

Igy menjen biztosra az ember... Azért nyugodj meg! Szerintem megússzuk.. Te sem akarsz még babót?

2011. febr. 3. 10:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát nemigazán. De elmult a mellfeszülés a menszesz végezetével.Ez jót jelenthet?
2011. febr. 3. 10:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.. ha elmulnak a mensi végeztével akkor attól lehettek.. bár annyira kiszámithatatlan mikor mit érez az ember hogy szinte semmiben se lehetünk biztosak :(

De ha nem utána azonnal történt a dolog hanem kezet is mosott akkor nem kell aggódnod. Ha rendesen kezet mos(körmöket is megsúrolja) akkor utána akár azonnal meg is ujjazhat attól sem fogsz teherbeesni. Nálatok pedig még egy nap is eltelt. Úgyhogy szerintem nem kell aggódni.

Én teljesen nyugodt vagyok, nem tudom elhinni hogy ilyen velem megtörténhetne. Fél éve igy "védekezünk" és még nem volt semmi baj. Bár az is igaz hogy eddig sosem késett el. De csak meguszom ezt még.. Ezentul máshogy is kell védekezni mert ez a kiszállásos nem túl biztonságos módszer. Bár 100% biztonság nincs is max. az önmegtartóztatás.

2011. febr. 3. 11:06
 15/20 A kérdező kommentje:
Negyedik teszt is negativ :)
2011. febr. 4. 16:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Én csak egyet csináltam, nekem is negativ.
2011. febr. 4. 20:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Ötödik is negatív. :)
2011. febr. 8. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Hányat csinálsz még??
2011. febr. 9. 07:50
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. csak bennem van egy félsz, hogy mégis. Olvastam olyanról aki 2 hónapig negatívat tesztelt, majd a harmadik hónapba pozitívat....és tényleg terhes volt...
2011. febr. 10. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Nem mondod hogy még mindig ezen aggódsz??!!

Felejtsd már el! Én lefeküdtem a pasimmal védekezés nélkül és csak egyet teszteltem de attól is teljesen megnyugodtam.. Azóta meg már meg is jött.

Ha minden ugy történt ahogy leirtad akkor LEHETETLEN teherbeesni!

2011. febr. 10. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!