Mit gondoljak most? Vehetem ezeket jelnek? (folytatás lent)
Figyelt kérdés
Kicsit furcsa lesz a kérdésem,de muszály feltennem,mert nem hagy nyugodni a dolog!:)
5 hónapja próbálkozunk a párommal,mert babát szeretnénk,de soha senkinek nem beszéltem erről.Úgy vagyok vele,hogy majd csak akkor szólok a családnak,ismerősöknek,ha valóban terhes leszek.Ezzel megmenekülök az állandó kérdezősküdéstől is.
Az elmúlt 1 hétben 6 ember,kérdezett rá,hogy terhes vagyok-e,pedig soha nem mondtam nekik,hogy babát szeretnénk!Nagyon furcsának találom ezt a dolgot.Igaz,csak holnap kéne megjönnie a mensimnek,de ha esetleg terhes lennék,létezik olyan,hogy az emberek észreveszik rajatam valamiből?Nem vagyok ilyen babonás,nem is nagyon hiszek az ilyen dolgokban,de ez a dolog már nagyon furcsa szerintem.Mit gondoltok erről?
2012. febr. 28. 10:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem butaság. Szimplán lehet, hogy úgy gondolják, itt lenne már az ideje, hogy nektek is legyen. Észrevenni nem tudják semmiből, mert akkor már te is észrevetted volna.
2/6 anonim válasza:
Azt mondják, a kismamák megszépülnek.... :) Nekem úgy szúrták ki a várandósságomat, hogy még én sem tudtam. Valami biztosan van benne, aki gyakran lát, és figyelmes, lehet, hogy láthat valamit.
4/6 A kérdező kommentje:
Pont az a poén a dologban,hogy fogytam 3kg-ot!Ilyen vékony még soha nem voltam!
2012. febr. 28. 11:03
5/6 anonim válasza:
Velem is az történt, amit a 2.válaszoló írt! Én sem tudtam akkor még hogy terhes vagyok, de már egy páran kérdezték, hogy terhes vagyok-e. Pedig csak 44kg nyomtam.:)
6/6 anonim válasza:
A legjobb barátnőm 7 hetes volt, amikor elment a fodrászához, akihez évek óta jár (még nem akarta reklámozni, hogy terhes, mert sajnos korábban veszített már el babát). A fodrásza ránézett a hajára és közölte vele, hogy "Te terhes vagy" :-DDD Ilyen is van :-) (állítólag megváltozik a haj szerkezete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!