2/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel mintha valamit láttam volna a wc papíron, de lehet, hogy csak odaképzeltem. Tudom, hogy még csak ezután kellene megjönnie, de annyira reménykedtem...:(
2011. aug. 5. 09:07
3/8 anonim válasza:
Szerintem is a 23. napon volt ovud és a 13. dpo-n vagy. Ha nem jön meg akkor szerintem reggel próbálkozhatsz egy teszttel.
Drukkolok!
Amúgy mikorra nem várod?
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy holnap kellene megjönnie...Most egy kicsit szomorú vagyok...Már kezdtem beleélni magam...De hát mindig így járok...2 éve volt egy spontán vetélésem...azóta volt már pozitív tesztem, de mindig megjött...Sajnos. 3 éve szeretnénk babát... Szeptemberben megkezdem a kivizsgálásokat.
2011. aug. 5. 09:15
5/8 anonim válasza:
szia!
ne add fel még nincs semmi veszve! :)
amíg nem jön meg addig van remény. ha meg pozitívat tesztelnél én azonnal mennék orvoshoz, hogy adjon valamit amivel megmarad a baba, ha már többször volt vetélésed.
Bár én lehet ellőnék most egy tesztet, mert holnap szombat és nincs orvos. Majd írj, mi lett veled.
Drukkolok neked, hogy baba legyen.
6/8 anonim válasza:
Amíg nem jön meg,ne add fel!Próbálj holnap egy tesztet és ha + menj azonnal dokihoz és mond el neki,hogy már több + teszted is volt ,de megjött mindig.Elvileg akkor add gyógyszert amivel megmaradhat a baba. Drukkolok!
7/8 anonim válasza:
9:20 vagyok. Tényleg igaza van az előttem szólónak,ha tudsz szerezz 10 tesztet vagy 20-at,de szerintem a 25 is kimutatná már. Próbálj minél érzékenyebbet venni és még tesztelj ma.Ha +,irány a doki!
Drukkolok!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
2011. aug. 5. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!