Van valaki aki most hétvégére (13-14) NEMvárja? Valami tünet, észlelés?
Figyelt kérdés
#Okt.13-14
2012. okt. 10. 21:52
111/192 A kérdező kommentje:
Hát látod :D
De ha már egy éve.... akkor mért nem mész orvoshoz?
2012. nov. 3. 21:07
112/192 Tubarózsa válasza:
Igazából akkor hagytam abba a gyógyszert, eleinte nem foglalkoztunk annyira vele. Az utóbbi pár hónapba kezdtem jobban figyelni. Idént mege megvàrom. Ha nem jön akk megyek.
113/192 A kérdező kommentje:
Én is úgy voltam az elsőnél.Bár én azért hagytam abba mert meghíztam tőlle :/ ...
2012. nov. 3. 21:20
114/192 Tubarózsa válasza:
értem, na megyek aludni. majd holnap irok, jó éjt szia:)
115/192 anonim válasza:
Lányok! E vitamin! Szedje a párotok is! Az E vitamin a termékenységi vitamin, mi is szedtük. Emellett teákat is ittam. Első körben ne gyógyszert! Terhes vitamint szeditek?
116/192 A kérdező kommentje:
Szia!Én szedek elevitet.Páromnak akkor veszek E-vitamint!Köszi
2012. nov. 4. 08:53
117/192 Tubarózsa válasza:
Szia! Én Femibiont, de akk én is veszek páromnak. (már mint E vitamint)Köszi:-)
119/192 Tubarózsa válasza:
Szia! Én még holnapra nem várom. Remélem nem is jönn. Teszt negativ,bár korán csináltam. Holnap után tesztelek, ha addig nem jönn.:-)
120/192 Tubarózsa válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!