Van valaki aki most hétvégére (13-14) NEMvárja? Valami tünet, észlelés?
Sziasztok!
Én 13-ára nem várom...Tünetek: igazából nem tudom ezeket annak lehet e hívni, mert fél idő után nem sokkal már elkezdett fájni a hónom alja, mellem és hasam és mindenki azt mondta túl érzékeny vagyok.De ezeket a tüneteket mintha hétfőn (8-án) elvágták volna már csak a mellem fájdogál, meg az új hogy tegnap este zavart a kocsi illatosítója. Hát reménykedek...Már voltam terhes de akkor nem volt semmi tünetem nem is tudtam meg csak a következő hónapban mert csak akkor nem jött meg a menstruációm. De sajnos rá egy hétre volt egy vetélésem.
Azóta vártam mert az orvos kb. egy évig nem ajánlotta.
Drukkolok nektek! :)
Ha csináltok tesztet írjátok meg az eredményt :)) Sok sikert!
Hali!
Én 14.re nem várom. Tünetem nem nagyon van. Mondjuk valamivel fáradékonyabb vagyok, mint szoktam lenni. Pisilni is sürübben járok, meg 'úgy érzem' hasszurka is van. Hát nemtudom, bizzok benne hogy sikerült:) ha kibirom addig(és persze nem jön meg) akkor 14 v 15én tesztelek:) Bár szívem szerint már holnap tesztelnék, olyan messze van még hétfő:S, de nem akarok csalodni sem.
Sok sikert nektek!:)
üdv 22N
Hát igen a bizonytalan idő a legrosszabb....Hát drukkolok és kitartás! :))
Én már tudom hogy sajnos ez a hónap se volt sikeres.Majd a következő!Egy kicsit lazábban kell vennem ezt a dolgot.
Szedtek valami vitamint?
Nem még én sem!Most gondoltam rá, hogy ebbe a hónapba veszek :)
Csak nem tudom h mikor kezdjem el igy h nem tudom kb. se mikor van pém. Addig mondjuk még van egy pici időm addig tudakolózok!
Nem még én sem!Most gondoltam rá, hogy ebbe a hónapba veszek :)
Csak nem tudom h mikor kezdjem el igy h nem tudom kb. se mikor van pém. Addig mondjuk még van egy pici időm addig tudakolózok!
Neked reméljük már nem lesz szükséged rá.... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!