Van valaki aki most hétvégére (13-14) NEMvárja? Valami tünet, észlelés?
Igen - igen rá van irva csak egy pár nap eltérés szokott lenni....h sztem elkezdem a legelsönél amit 21napos ciklusnál ír...Köszi a választ és a remény a pozitiv esetedtől...
Az első terhességem is, csak 1év elteltével sikerült, szomorú befejezéssel
Köszönöm ezt a lelki támogatást!
Igazából probálok nem állandóan erre gondolni, (mármint arra hogy nehezen jön össze).Amióta elment nagyon akartam de nem is lehetett meg most úgyis gondolom h az se baj hogy ez elött 2hónappal még nem is
jött!Most érzem úgy magam h minden rendben "bennem".Nagyon jho kedvűen álltam hozzá ehez a hónaphoz
Eddig nem...
Ugyhogy lehet igy lesz a legjobb! :)
Most csak bizok és probálok nem folyamatosan erre gondolni!
Neked meg legyen minden rendben a végéig! :)
Sziasztok! :)
Megjött nekem is az ovu tesztem.Segítseteg!? Azt írja h 25napos ciklusnál 8.napnál kell elkezdeni, 26naposnál meg a 9.nél. Ált 26napos nekem, de az utobbi 2 alkalommal 25napra jött meg. na most holnap leszek 10. napon. kérdésem: elkezdjem holnaptól használni? vagy várjam meg most már a köv ciklust??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!