Terhes vagyok vagy nem? Aggodjak vagy ne? Mit tegyek?
nemrég értünk haza! sajnos még 4órát várnunk kellet az eredményért!
szerintetek? pozitiv vagy negativ?
Biztos nagyon örül neki,megdicséri,"hogy jól van kislányom erre tanitottalak,most már elég komoly kapcsolatod van,jöhet már az unoka,majd én felnevelem"
A párod is nagyon komoly gondolkodásu lehet,bár neki mindegy mert ha ugy gondolja csak lelép és élheti az életét ahogy akarja,te maradsz ott a gyerekkel.Igérgetni sokmindent lehet ám,egy gyerekkel nem lehet megfogni egy férfit,aztán rihatsz és a következő kérdésed az lesz,hogy "segitsetek elhagyott a párom most mi legyen? Ha te annyira biztos vagy a dolgodba nem is értem miért tetted fel ezt a kérdést,"Terhes vagyok vagy nem? Aggodjak vagy ne? Mit tegyek?
Nem tudom mit vártál a válaszoktól,hogy majd mindenki azt mondja lehet,de tartsd ám,meg mert egy érett nő vagy és nem szabad elvetetni egy gyereket.Én is abortusz ellenes vagyok,sőt most várom a harmadik babámat,de mögöttem van már 33 év tapasztalat és ez egy biztonságos erős házasság is.Ha belegondolok anyukád se lehet sokkal idősebb és lám lassan unokája lesz.Nekem lányaim vannak és én ugy nevelem őket,hogy tutti nem kell attol tartanom,hogy korai nagymama lennék.Persze nem az én életem,én csak a véleményemet irtam le,mindenki ugy éli a saját életét ahogy akarja,de ha már igy történt probáld felnevelni azt a kisgyereket,hisz felelős lettél egy életért,késöbb már nem mondhatod,hogy neked ez nem megy,meg fiatal vagy még.Neked már itt vége tért a szabadságod a legszebb kor amikor kitombolhatod magad,a barátnők buliznak stb te meg otthon főzhetsz,moshatsz takarithatsz és egy szavad nem lehet,hisz te választottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!