Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aggódjak? 24-25-re nem várom,...

Aggódjak? 24-25-re nem várom, vagy várom? 2 éve kétszer voltam méhenkívüli terhes (jobb és bal oldali p. vez. ).

Figyelt kérdés

A méhnyálkahártya vékony volt (5 mm egyszer a másikra nem emlékszem) és cisztám volt mindkét petefészekben. Állítólag peteérésserkentő mellékhatása volt, mert előtte nem volt ilyen. Rendszeresen jártam dokihoz. Most két év után középidőben voltunk együtt, bár eddig kerültem ezt. Most nem szedek semmit. Kicsit aggódom, hogy újból így járok. Tapasztalat?

Elvileg minden rendben van...Azóta tavaly voltam a megmaradt peteveztő miatt HSG-n, azt mondták rendben van.. Voltam méhfeltöltésen is az is rendben volt. júli 24-én kell megjönnie a ciklus.hu szerint. (szerintem 25-én) Hol középen szurkál a hasam, hol jobb vagy bal oldalon. Az előbb tüsszentésnél nagyon szúrt azon az oldalon, ahol még az ép petevezető van. Most azt kívánom remélem meg fog jönni, pedig eddig nem ezt akartam :-(

2010. júl. 18. 22:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, megértem az aggodalmad...félnél örülni a pozitív tesztnek is..és félnél attól, hogy ismét úgy jársz mint régen..de az már a múlt..én is 24-25-re nem várom..és nekem is ugyan úgy szurkál hol jobb, hol bal oldalon hol középen..de eszembe se jut az, hogy talán rossz helyen van..add meg ennek a babának az esélyt és ne légy negatív mert ő ezt megérzi ha ott van..nekem volt már méhen kívülim, és szültem is ikreket de sajnos az egyik kisfiam szülés után meghalt..mégis pozitívan állok hozzá..mert akinek meg kell születnie az meg is születik..próbálj kicsit megnyugodni .
2010. júl. 19. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!