Spermavizsgálat 3. vagy 5. napon jobb, mert a 4. napon nem megy?
Nekünk 5 nap van a papíron. Viszont Czeizel doki szerint elég a 3 nap is!!! Legyintett az 5 napra! :)
Mi szerdán megyünk és szombaton voltunk együtt utoljára.
Szia! Én írtam neked!
Meg van az eredményünk, nagyon jó lett, tehát elég ezek szerint a 3 napos szünet is!! :)
Ha van kedved, írd meg,hogy nektek milyen lett!
üdv
S
Mi kedden együtt voltunk este és pénteken este magánrendelésre megy a férjem. Az nagyjából 3*24 óra. Remélem, nem lesz gond. (Neki nagy az önbizalma:)), hogy minden O.K. lesz!
Aztán hétfő nődoki, és ha a laborom és a férjem jók, akkor nekem laparoszkópos átjárhatósági. Majd írok a férjem eredményéről.
szintén első vagyok.
Nekem is be van ígérve egy hsg.
Kicsit tartok tőle...
Hűha! :((
De tényleg jók ezek a vitaminok amit most szed a párod!!
Még azt olvastam,hogy a folsav is nagyon jó a férfiaknak!!!
Jótékony hatással van a spermára,meg a termelődésére!
És akkor most meddig kell szednie???
Lesz újbóli vizsgálat?
Tehát: nekem azt mondta a nődoki, hogy "gyönyörűek az eredményeim". És hozzá tartozik, hogy nekünk már van két gyönyörű gyermekünk is. Erre mondta ő azt,hogy aki már szült és jók az ereményei (tökéletes a hormonom és UH minden hóban kimutatja a peteérést, rendszeres ciklus + szültem már), ott valsz. a férfival van a baj. A férjem ereménye viszont 0,7 millió/ml a 20 millió minimum helyett. (Ezt te is látod, milyen rossz:( Erre mondta a doki, hogy kizárt a terhesség. Én nagyon bízom a vitaminokban. A lombik kizárt, nem megyek bele semmiféle hormonális kezelésbe. Én mondtam, hogy esetleg még egy átjárhatóságit bevállalok, de a doki szerint ilyen sp-ereménnyel teljesen fölösleges kínozni engem.
És veled mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!