Terhes vagyok vagy nem? Aggodjak vagy ne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ma volt a 14. peteérésem és 3órával ezelött csináltuk és most hivott a pasim és monta hogy a gumi elvolt szakadva és azt monta hogy elis élvezett bennem! 14/L2009. aug. 2. 21:40
11/79 anonim válasza:
Reggel az első dolgod legyen elmenni a kórházba, tini ambulanciára vagy nődokihoz, írass fel 72 órás tablettát. Igen, újabb példa rá, hogy nem kéne 14 évesen szexelni. Idősebekkel is előfordulhat (velem is előfordult már sajnos a nyomorék gumi miatt), de ők tudják mit kell tenni, nem kell egy oldalon kérdezgetniük. Bár inkább kérdezz. És tedd, amit mondtam. Vigyél TB kártyát!!!
13/79 A kérdező kommentje:
Kedves 22:24-es,azért telefonon hivott,mert messze lakunk egymástol és már otthon volt. elmentem a dokihoz 72 órás tabiért!
2009. aug. 3. 11:10
14/79 anonim válasza:
Elég érdekes hogy hazatérte után közölte h elszakadt a gumi.. Talán akkor vette észre?? Addig rajta volt a gumi vagy mi a fene? vagy szex után rögtön elrohant és magával vitte a gumit és otthon vette szemügyre? na mindegy, elég érdekes. Meg jó hülye vagy, 14 évesen ezen jár az eszed... Grat
15/79 anonim válasza:
Mekkora egy idióta kva vagy te. 14 évesen labdáznod kéne meg homokozni, nem szétdugatni magad.
16/79 A kérdező kommentje:
szerintem egyeltalán nem k****ság ha elveszitem 14évessen! és amikor befejeztük a sexet akkor természetessen levette a gumit és bedopta a kocsijába.......!!!!!! nemtudom mi a bajjotok azzal ha 14évessen valaki elvesziti!!!!!!!!!!
2009. aug. 3. 15:08
17/79 anonim válasza:
...talán csak azét mert még 14 évesen teljesen éretlen vagy a szexre! -.-" És amugyis te írtad h "levette a gumit és bedopta a kocsijába" ...ezek szerint a barátod több lehet mint 18. Hát gratulálok! -.-
18/79 anonim válasza:
Pff...14 évesen még azon gondolkoztam, melyik mesét nézzem :D
19/79 A kérdező kommentje:
igen több mint 18éves! 25éves!
az meg már a te bajjod hogy 14évessen mesét néztél!
2009. aug. 3. 18:34
20/79 anonim válasza:
LOL... hidd el jó neki, hogy 14 évesen az volt a baja, hogy mesét nézett!! Neked most jobb, Te idióta pics@???
Javaslom, ha megúszod terhesség nélkül, ha nem, szex helyett inkább nyelvtanórákon járjon az eszed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!