Terhes vagyok vagy nem? Aggodjak vagy ne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ma volt a 14. peteérésem és 3órával ezelött csináltuk és most hivott a pasim és monta hogy a gumi elvolt szakadva és azt monta hogy elis élvezett bennem! 14/L2009. aug. 2. 21:40
21/79 anonim válasza:
Miért kell 14 évesen szexelni?? Aztán meg teherbe esnek és dobják a kisbabákat a szemetesbe meg elássák a kert végében. Gyerekek vagytok még ti ehhez. Én 17 éves voltam mikor elvesztettem. Én sem voltam sokkal idősebb, de mivel van három nővéreim és ez egyik kórházban dolgozik mindent tudtam. A betegségekről, a terhességről és minden másról. Tudtam, hogy nem lehetek terhes a pettingtől meg ilyenek. De ti?? Semmit... Hülyeség ilyen fiatalon szexuális kapcsolatot létesíteni.
22/79 A kérdező kommentje:
01:20 teljessen igazad van!!!!!
ezért úgy döntöttünk a barátommal hogy a kicsi meglesz tartva!
2009. aug. 4. 21:44
23/79 anonim válasza:
No comment! Na most jól belekeveredtél a válaszadásokba. Azt irtad,hogy megtartjátok,egy oldallal elöbb meg,hogy vettél be 72órásat.Akkor most mi igaz? Amugy bizti nem vettél be mert egyedül te nem irathatod fel,mivel még nem vagy 16 éves,addig pedig csak szülői kisérettel teheted meg. Itt is látszik,hogy mennyire gyerek vagy,állitom az én 8 éves lányomnak több esze van. Nagyon remélem,hogy nem vagy terhes mert nagyon sajnálnám azt a szerencsétlen kisbabát,hogy ilyen primitiv anyja lenne.
24/79 anonim válasza:
Most terhes vagy te szerencsétlen? :O
25/79 A kérdező kommentje:
a 72 órássat csak megvettem,de nem vettem be!és nagyonis jó anya leszek! és igen most terhes vagyok!!és igen most a baba meglesz tartva,és sanálom azokat az emberekett akit ez bánt!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 5. 13:31
26/79 anonim válasza:
Abszolut nem bánt szerintem senkit,leszámitva azokat akiknek éveken keresztül nem jön össze,az ilyen kis csitrik mint te, tüsszent eggyet és terhes lesz.Az is inkább csak.Azt csinálsz az életeddel amit akarsz abszolut nem érdekel,csak akkor mi a fenének kérdezel itt az oldalon,hogy mit csinálj? Mit hittél? Azt fogják mondani,hogy ügyes vagy és tartsd meg mert te már egy érett felnőt vagy? Nem tudom,hogy neveltek téged,de én a lányomat nem támogatnám ilyen döntés mellett,már csak azért se mert esze ágába nem lenne ilyen hülyeséget csinálni.
27/79 anonim válasza:
Amugy meg biologia óráról biztos hiányoztál,hogy igy 3 nap alatt kideritetted,hogy terhes vagy. Elárulnád,hogy csináltad?Biztos lennének itt olyanok akik szintén 3 nap alatt megszeretnék tudni vajon sikerült-e.Én egy honapot vártam,de ugylátszik van egy rövidebb időn belüli vizsgálat is.
28/79 A kérdező kommentje:
Szia! itt ahol lakom nem kell hónapokat erre várni! és eszemágába se volt annyit várni :S de mind1
2009. aug. 5. 14:50
29/79 anonim válasza:
gratulálok. gondolom roma származású vagy :)
30/79 anonim válasza:
Én nem hallottam semmi olyan vizsgálatról még, ami 3 nap alatt eredményt mutatna,akárhol lakik.Még be se ágyazodott,de ő már tudja. Megirhatnád a lottó számokat is gondolom azt is ennyire biztosan tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!