Terhes vagyok vagy nem? Aggodjak vagy ne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ma volt a 14. peteérésem és 3órával ezelött csináltuk és most hivott a pasim és monta hogy a gumi elvolt szakadva és azt monta hogy elis élvezett bennem! 14/L2009. aug. 2. 21:40
31/79 anonim válasza:
Biztos valaki beléd látott és azt mondta"húúú látom ott vándorol a megtermékenyitett petesejt" Oldalt tévesztettél,a humor kategoriába még dijjaznák is.
32/79 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy ez miért is lenne humor -.-
pff....!!!!! és NEM nem vagyok roma származású!!!! (:
2009. aug. 5. 16:34
33/79 anonim válasza:
Te nem vagy normális. Gondolj már bele, hogy ezek után
34/79 anonim válasza:
Már boccs a kérdésért, de 14 éves lány ha gyereket szül egy 25 éves felnőtt embertől, az nem véletlenül kiskorúak megrontása??? Azért lecsukják! De kétlem hogy te már tudod hogy terhes vagy! Ha mégis az lennél te elrontod az egész fiatalságodat, és egy picurka életét is tönkreteszed, aki nem tehet semmiről!
35/79 anonim válasza:
nah folytatom. Ezek után nem járhatsz el sehová, mert ott lesz a gyere. Se bulik, se pasizás, se semmi. Ugy fogsz járni mint az én bnőm aki 18 évesen teherbe esett. Most ha talizunk megkérdezi merre jártunk bulizni és mindig fáj a szíve hogy ő nem jöhet. De te érzed. Most még biztos tök jó, hogy gyereked lesz, de gondolj bele később mi lesz...
36/79 anonim válasza:
14 fölött nem megrontás papíron, de erkölcsileg... NA mindegy. Szerintem kamu kérdés, unatkozik a kicsike. kis C kategóriás :D:D
37/79 A kérdező kommentje:
Kedves 20:15 most akkora egy nagy viccet irtál hogy mindjárt sirok!
belegondoltam hogy milyen lesz később és mivel megvan már a férfi aki kell nekem ezért ezzel tuti nem lesz probléma a többi meg engem nem érdekel!
2009. aug. 5. 21:52
38/79 anonim válasza:
Előbb legyél biztos benne hogy terhes vagy, azt meg egy orvos tudja csak megmondani. Utána el lehet gondolkodni azon hogy mi legyen a babával, de ha te késznek érzed magad arra hogy anya legyél és melletted áll a párod is mindenben hát hajrá, csak akkor neveljétek is fel rendesen a picurt. Ha baba lesz akkor sok boldogságot hozzá!
39/79 anonim válasza:
Kislány , ha ennyire biztos vagy benne, avass már be minket is , hogy lehet ennyi idő alatt megtudni babát vársz -e?
Ezek szerint még van mit tanulnom egy 14 évestől így lassan a 25 felé közeledve?
40/79 A kérdező kommentje:
reggeli rosszul létek..... meg ilyenek!
2009. aug. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!