Terhes vagyok vagy nem? Aggodjak vagy ne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ma volt a 14. peteérésem és 3órával ezelött csináltuk és most hivott a pasim és monta hogy a gumi elvolt szakadva és azt monta hogy elis élvezett bennem! 14/L
Tuti terhesség. Irány a nőgyógyász, vagy vegyél 72 órásat.
2009. aug. 2. 21:42
2/79 anonim válasza:
Aggódj rendesen és nyomás a doki.
A szokásos mondókámba a 14 évesek szexuális életéről pedig bele sem kezdek, mert úgyis hasztalan.
2009. aug. 2. 21:44
3/79 anonim válasza:
ÁÁÁ miért kell 14 évesen dugni :@ AMúgy igen lehetsz terhes... idióta kis csitri
2009. aug. 2. 21:45
4/79 anonim válasza:
14 évesen?menj a pics@ba!
2009. aug. 2. 21:59
5/79 anonim válasza:
Gratulálok anya lettél! Na mi lesz a neve? xD
2009. aug. 2. 22:02
6/79 anonim válasza:
vajon mire is találták fel a terhességi tesztet vagy minek van a nőgyógyász:O....nem is tudom...TALÁN, h az ilyen hülye kis pics@k akik 13-14 évesen szét b.tják magukat és jönnek itt a lehetek terhes.... kérdésekkel, azok ok menjenek vegyenek egy tesztet vagy elmennek nőgyógyászhoz... képzeld ezért vannak ilyen dolgok...de még jó, h gumit használtatok...
2009. aug. 2. 22:06
7/79 anonim válasza:
mondm eg anyudnak és még ma éjjel go a korházba!! És a barátod küld el a faszba
Amugy nem tom miért hurrogjátok le ez egy idősebb párral is megtörténhet..elvileg..bár nekem még a büdös életbe nem szakadt ki a gumi..
De azt viszont osztom, 14évesen inkább olvasgasd az ablak zsiráfot ;D
2009. aug. 2. 22:09
8/79 anonim válasza:
Szinte biztosan terhes vagy, előttem már megírták,mit kell tenned.
Kedves utolsó! Valóban megtörténhet idősebb párokkal is,de kérdem én, a srác, ha olyan piszok érett a szexhez, miért telón szólt, hogy el volt szakadva a gumi?????
22L
2009. aug. 2. 22:24
9/79 anonim válasza:
"ma volt a 14. peteérésem" :D:D Egyébként van okod aggodalomra, látod jobban járnál ha 14 évesen nem ezen járna az eszed
2009. aug. 2. 22:28
10/79 anonim válasza:
Kedves 22:24
Én nem mondtam h érett a szexre én csak azt mondtam h idősebbekkel is előfordulhat ez a baleset: pl haveromnál is megesett, de ő rögtön mondta a párjának ő másnap bevette a 72-est és nem lett baj se junior :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!