Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nőgyógyász ki tudja mutatni,...

A nőgyógyász ki tudja mutatni, hogy terhes vagyok-e, van okom, hogy aggódjak?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküttünk a barátommal, védekeztünk, és a gumiba nem volt semmi, pedig állítása szerint elment. Nem néztük meg, hogy kiszakadt volt, vagy sem. Előtte, meg a vízben berakta egy kicsit gumi nélkül. Nem akarok kockáztatni, benne vagyok a 72 órába, de nyáron( júliusba) már vettem be esemény utánit.
2010. nov. 28. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ilyen gyorsan nem tudja a doki se, vegyél be esemény utáni tabit.
2010. nov. 28. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj el dokihoz, van már injekció is, nem csak tabletta. Lehet, hogy inkább azt javasolja.

De figyeljetek oda picit jobban!

2010. nov. 28. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyen hamar a doki sem tudja megállapítani.
2010. nov. 28. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Az injekció is hormont tartalmaz szerintem, úgyhogy tök mindegy.

Az orvos meg az esemény után 2-3 héttel tudja majd megmondani kb. Sokkal előbb a teszt vagy a vérvétel.

Szerintem nem estél ettől teherbe, de soha nem lehet tudni. Ha nem akarsz kockáztatni, sajnos, be kell venned tablettát...

2010. nov. 28. 13:32
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat:)

és mennyibe kerül azaz inekció?

2010. nov. 28. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz kockásztatni akkor szedj gyógyszert és használj mellé gumit -.-
2010. nov. 28. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Mire eljutsz egy helyre, ahol megcsinálják, lehet már késő. Amúgy szerintem itthon kevés helyen csinálják. És az eseményutániról pedig szintén lecsúszhatsz, bár 72 órás, de minél előbb kell bevenni, hogy hatásos legyen.
2010. nov. 28. 19:59
 8/8 anonim válasza:

Várjunk! Ha feltételezed, hogy lyukas volt a gumi, akkor észre kellett volna venned, hogy folyik ki belőled a sperma, amikor felálltál. Nem? Már bocsi a fogalmazásért!

Ha nem volt semmi, akkor lehet, h a srác mégsem ment el. Gondold át ezt is! De azért biztosra kell menni, nem lesz bajod, ha kapsz gyógyszert!

2010. nov. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!