Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára, holnapra nem várók hogy...

Mára, holnapra nem várók hogy vagytok?

Figyelt kérdés
én nem érzek semmit, néha szédelgek.
2009. júl. 29. 10:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok! Sok sikert neked is és köszönöm!:):):)
2009. júl. 29. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocsi,hogy belekontarkodok.Inszemestol szeretnem kerdezni,hogy rh osszeferhetetlensegrol van szo? csak mert nalam is fenn allhat ez.es erdekelne reszletesebben,hogyan mukodik ez.koszi elore is.akar itt,akar priviben.
2009. júl. 29. 10:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, inszemes! Az utolsónak! PCT a rövidítése! Annyi volt az egész, hogy reggel együtt kellett lenni a férjemmel, délután mentünk a nőgyógyászhoz, mintát vett, hogy van-e élő spermium bennem! Hát sajnos nem volt! Egyáltalán nem fájt a mintavétel egyébként! Így tehát hiába is csináljuk, nem jön össze a babó! És azért kell az inszem, hogy túl juttatni a spermákat a méhszájon, mert savas kémhatású a sperma meg lúgos és megöli a szervezetem, de ha át van juttatva a méhszájon, egyenesen a méhüregbe kerülnek, és ott már célba érnek! Remélem segítettem!:)
2009. júl. 29. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Koszonom szepen a segitseget! :)
2009. júl. 29. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!