Mára, holnapra nem várók! Hogy vagytok? Tünetek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 16:36
1/3 anonim válasza:
Én mára nem vártam, eddig semmi:-) A holnapi napot még rávárom, utánna csinálok tesztet, remélem pozitív lesz:-) Amúgy nagyon émelygek már napok óta, de ez lehet, hogy csak az izgulás miatt van. A melleimen jobban látszanak az erek, de nem igazán fájnak.
2/3 anonim válasza:
Nekem 13 vagy 14-én volt ovulációm. Tegnap reggel clear blueval negatívat teszteltem. Lehet nem mutatja még ki? Ilyenkor kellene annyi hcg-nek lennie már nem? A hasam másképp fáj és főleg inkább reggel felkelés után. A melleim érzékenyek, de az máskor is szokott. Mikor teszteljek újra?
3/3 anonim válasza:
Várj még pár napot, s csinálj egy msik tesztet, ha addigra nem jön meg. 10-es érzékenységű tesztet vegyél. Remélem sikerül neked, drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!