Mára, holnapra nem várók hogy vagytok?
Figyelt kérdés
én nem érzek semmit, néha szédelgek.2009. júl. 29. 10:11
1/14 A kérdező kommentje:
ami fura, hogy száraz vagyok mint a sivatag.
2009. júl. 29. 10:12
2/14 anonim válasza:
szia! Mára nem vártam, de megjött!:( 8. hónapom volt... De minden tünetet éreztem! Gyomorégés, hányinger, szédülés... hát ez sem az én hónapom volt!:(
3/14 anonim válasza:
Első vagyok! És száraz is voltam....:(:(:( de remélem babád lesz!:):)
4/14 anonim válasza:
mára nem várom,eddig nemis jött reélem nemis fog:)
5/14 A kérdező kommentje:
sajnálom, ne add fel, sikerülni fog :)
orvos látott már? nekem kicsik a tűszöim azt mondta májusban, de reménykedek, hogy elég egy babyhez
2009. júl. 29. 10:16
6/14 A kérdező kommentje:
reménykedjünk :) én holnapra nem várom
2009. júl. 29. 10:16
7/14 anonim válasza:
én holnapra nem várom, de tegnap annyira görcsölt a hasam, hogy már elsirattam ezt a hónapot is. viszont mára mégsem (még nem) jött meg... émelygek, de nem vagyok száraz. mondjuk nekem ebben a hónapban pé után 5 nap óta krémes folyásom van, ami nem szokott lenni.
8/14 anonim válasza:
Első vagyok! De voltam orvosnál, ki is derült, mi a gond! Szervileg semmi gond, összeférhetetlenség van, megyünk inszemre emiatt!:(
9/14 anonim válasza:
Nekem 5napja késik,de nem tesztelek még,mert előfordul néha...A legutóbb a 40.napon pozit teszteltem,de sajnos elvesztettem.Ami fura nagyon hasonló a hődiagrammom,pár tized eltérréssel szinte ugyanaz.Nem merem kézpénznek venni még a tüneteket sem!Néha amúgy kicsi hányinger,ég a nyelőcsövem,pici székrekedés,és volt már hangulatproplémám is egyik pillanatról a másikra! Nem tudom valódiak e a tünetek,nem biztos,de remélem a legközelebbi babánál szerencsésebbek leszünk!!!!Sok sikert neked is!
10/14 A kérdező kommentje:
drukk mindenkinek :) inszemre is!!!
2009. júl. 29. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!