Ki NEM várja holnapra, okt.4-re? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Tünetek vannak? Mikor tesztelünk??? Írjatok, ki mit észlel, gondol, érez?!? Szorítsunk oda egymásnak?2009. okt. 3. 13:09
1/12 anonim válasza:
én 5.-re nem várom, igazából mindjárt megjön érzésem van azonkívül semmi. szóval lehet meg is fog jönni. igaz ma volt egy kis fehér testápolószerű folyásom, ami nem szokott. tesztelni csak akkor tesztelek majd ha több napot késik.
3/12 A kérdező kommentje:
Szia! Hát képzeld el, nem jött meg!!! De ma reggeli tesztem negatív :( Nem tudom mi van most mert eddig 28 napos ciklusaom voltak! Tehát ovulációm a 14. napon. Így már a tsztnek ki kellene mutatni, nem? Most nem érzékeny a cickóm se pl. Te? Hogy vagy? Ugye nem jött meg???
2009. okt. 5. 09:20
4/12 anonim válasza:
nekem sem jött meg még, de ma kéne megjönnie, szóval még megjöhet, na meg nekem nem mindig 28 naposak van hogy késik egy két napot, szóval erre nem tudok alapozni. viszont rettentesen puffadok meg ég a gyomrom, amit sosem szokott csinálni. de amúgy semmi. szóval szerintem ma megjön, nem is tesztelek addig míg nem többnapos a késés.
5/12 A kérdező kommentje:
Jól van, szorítok neked! Azért ha van valami változás, írj! Én is puffadok, de semmi mensis görcsölés. Nekünk egyébként úgy jött ki a hónapban, hogy ovu előtt 2 nappal, 1 nappal és ovu napján voltunk együtt. Ez a 4.hónap, nem tudom mit gondoljak. Még várok 1-2napot. Valami csak változik. Vagy a teszt vagy a mensi. Szerinted még reménykedjek ha ma negatív lett?
2009. okt. 5. 10:12
6/12 anonim válasza:
amúgy meg van hogy valakinek 1 hét késés után mutatja csak ki,szóval amíg nem jött meg addig reménykedhetsz :)
7/12 anonim válasza:
nekem megjött ma. De még most is nagyon furán érzem magam, ez a hónap másabb volt mint a többi, de hát ez van. Veled mizu?
8/12 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem még mindig nem jött meg. De azért neked is van egy jó hírem! Állítólag a babásodás előtti hónapban már picit "megzavarodik" a szervezet és másabb tüneteket (mensi picit csúszik) produkál, ezt több kismama is mondta. Lehet velem is csak ez játszódik most le vagy nem tudom. De majd még írok! Várok most pár napot a teszteléssel. De sok reményt nem fűzök hozzá mert most már kellene lennie hcg-nek a szervezetemben ha baba lenne.
2009. okt. 6. 18:37
9/12 anonim válasza:
ha még nem jött meg akkor lehetsz babás, olvastam olyan hozzászólsokat , hogy van akinek 7-10 nap mensi kimaradás után mutatta csak ki.Remélem sikerül :) nekem egyébként nem is jött meg még igazán, csak egy kis barna folt volt egész nap( ami még sosem volt így) viszont olyan érzésem van mintha valami nyomás lenne az alhasamon. Szóval nem értem mi van, de én ezt már menstruációnak könyveltem el. Nagyon remélem neked sikerül a baba :)
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, jólesnek a szavaid. Azért várd meg te is, megjön-e igazán? Még mindenképp jelzek.
2009. okt. 6. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!