Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várók! Hogy vagytok?

Holnapra nem várók! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
En az ejjel lagziztam es ott nagyon rosszul ereztem magam.Émelyegtem,szedultem,hidegrázásom volt majd elmelegedtem.Ma tesztet csinaltam es KÉT csík van.En is holnapra nem vartam es most nagyon nagyon boldog vagyok.Amugy barnas pecsetelo verzesem is volt a het elejen.
2009. aug. 30. 11:24
 2/10 A kérdező kommentje:

Tiszta szívből gratulálok! :-D

Én nem merek tesztelni.

27 naposak a ciklusaim, most a 12. napon volt pém, szóval holnapra, vagy holnaputánra nem várom.

Ha nem jön csütörtökig tesztelek.

Hányingerem, és szagérzékenységem 3 napja egy huzamba van, a hasam is fájdogál 2 napja, és ma már a mellem is érzékeny.

Nagyon reménykedek.

2009. aug. 30. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Koszi szepen a gratulaciot.Nagyon szoritok neked hogy 2 csik legyen,de ezek a jelek amiket leirtal teljesen a terhessegre utalnak.Sok sikert es ha teszteltel irj az eredmenyrol.
2009. aug. 30. 11:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenképp megírom.

Nem csak ígérem, eddig mindig megírtam....

2009. aug. 30. 11:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tegnap kellett volna NEM mejönnie, és még szerencsére nincs semmi. Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van,kicsit fájdogál a hasam,(de lehet, hogy már csak azt is beképzelem) péntekem volt krémes folyásom, azóta tök száraz vagyok! Kicsit gyakrabban járok pisilni, de a melleim nem fájnak, nem nőttek, hányingerem sincs, szédülni sem szédülök! Remélem, van valami a pociban : )
2009. aug. 30. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is holnap reggelre nem várom... Azonban ma hajnalban erős görcsökre ébredtem,azóta sem jön semmi, sőt tök száraz vagyok én is. Bár tegnap óta vagyok csak száraz, mert előtte a pé után óta folyamatosan krémes cucc jött. Egész nap érzem a mindjárt megjönt :(( Kiváncsi leszek mi lesz, mert év eleje óta próbálkozunk bár egy terhesség már volt is,csak 9hetesen meghalt... Nagyon nagyon szeretnénk ezt a babát!!! Szorítok mindenkiért!!!
2009. aug. 30. 15:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Én is nagyon szorítok nektek.

Nekem ilyen savas szagú, vízszerű folyásom van 2-3 napja.

A mindjárt megjön érzetem nekem is állandó, meg émelygek. Most valamiért én is annyira reménykedek, mint februárba, mikor nekikezdtünk...

2009. aug. 30. 16:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a hónap sem a mi hónapunk volt:-(
2009. aug. 31. 11:22
 9/10 anonim ***** válasza:

OOO nagyon sajnálom!!!! Ezek szerint megjött... Szívből kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön az álmod!

(Utolsó voltam)

2009. aug. 31. 14:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából csak szolidan barnázgatok, de utána mindig jön a nem várt:-(
2009. szept. 1. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!