Ki nem várja holnapra? Hogy vagytok?
szia. én sem várom, már 3 napja késik, remélem így is marad.
én még várok a teszttel 4-5 napot.
Szia. Nekem holnap kell megjönnie. Én tettem fel tegnap a kérdést az erős hasmenéssel kapcsolatban. Nagyon tanácstalan vagyok. Ma vagyok a 28. napon és tegnap óta nagyon gyenge vagyok, állandóan a wc-re járok. Először azt hittem, hogy hamarabb megjön, mert én mensi előtt sohasem érzem ilyen rosszul magam. Utána jött a terhesség gondolata, most pedig már arra gyanakszom, hogy valami betegség. Fogalmam nincs. Én egyébként nem szeretnék még babát, persze ha az lenne, végülis örülnék neki, de tulajdonképpen még nincs itt az ideje.
Olvastam olyan hozzászólást, ahol azt írták, hogy volt hasmenés is tünet, ez is elbizonytalanított. A mellem még egy kicsit fáj, de kezd elmúlni, ebből viszont megint arra gondolok, hogy meg fog jönni. 2-3 napja hányingerem is van, de ezt teljesen a hasmenés számlájára írom. Majd meglátjuk mi lesz belőle.
Neked viszont szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!