Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja holnapra? Hogy...

Ki nem várja holnapra? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én nagyon nem várnám... de már kezdek görcsölni, remélem nem lesz menszi belőle. Mikor fogtok tesztelni? de semmi tünetem sincs, se mellfeszülés, se semmi.:( lehet baj..
2010. máj. 11. 08:30
 1/4 anonim válasza:

szia. én sem várom, már 3 napja késik, remélem így is marad.

én még várok a teszttel 4-5 napot.

2010. máj. 11. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem holnap kell megjönnie. Én tettem fel tegnap a kérdést az erős hasmenéssel kapcsolatban. Nagyon tanácstalan vagyok. Ma vagyok a 28. napon és tegnap óta nagyon gyenge vagyok, állandóan a wc-re járok. Először azt hittem, hogy hamarabb megjön, mert én mensi előtt sohasem érzem ilyen rosszul magam. Utána jött a terhesség gondolata, most pedig már arra gyanakszom, hogy valami betegség. Fogalmam nincs. Én egyébként nem szeretnék még babát, persze ha az lenne, végülis örülnék neki, de tulajdonképpen még nincs itt az ideje.

Olvastam olyan hozzászólást, ahol azt írták, hogy volt hasmenés is tünet, ez is elbizonytalanított. A mellem még egy kicsit fáj, de kezd elmúlni, ebből viszont megint arra gondolok, hogy meg fog jönni. 2-3 napja hányingerem is van, de ezt teljesen a hasmenés számlájára írom. Majd meglátjuk mi lesz belőle.

Neked viszont szurkolok!

2010. máj. 11. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is holnapra nem várom!Néha görcsölt ma a hasam,de szombattól ezt csinálja!Enyhén görcsöl,aztán magától el is múlik!Általában én már napokkal előtte barnázom,most nem! Ma reggelre volt egy pici halvány barna,de nagyon kevés!Hát én nagyon reménykedem!!!Egyébként semmi tünetem sincs,csak annyi,hogy néha puffadok,kicsit fáj a cicim!De ez tudom utalhat mensesre is!Nagyon várjuk már a mi kis Anygyalkánkat! 16 hónapja próbálkozunk!
2010. máj. 11. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, örülnénk mi is már a picinek. Nekem egyszer már sikerült, élvezhettem is a terhességet a 11. hétig... mert sajnos elhalt a baba...:( Most érezzük idejét, hogy jöhet a következő, mert nagyon nehéz feldolgozni, hogy nincs már baba. Az ember reménykedik, hogy hátha ott lesz már az a két csík a teszten, aztán mikor meglesz, nem gondol arra, hogy nem tudja megszülni... szomorú...
2010. máj. 12. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!