15 éves vagyok és terhes, tudom nagy felelötlenség volt de megtartom a babát, viszont arra gondoltam csak 12. hét után fogom elmondnai szüleinek mert nem akarom elvetetni, anyagi körülményeim megvannak hozzá hogy felneveljem?
Ha óvszerrel védekeztetek,miért tartod magad felelőtlennek????
Jó lenne ha beszélnél a szüleiddel,nem hagyhatod ki őket a döntésből,hisz te az ő gyermekük vagy.És még te is gyerek.És ők fogják nevelni míg te suliban vagy.
remélem minden rendben lesz.
Miért írod, hogy felelőtlen voltál, ha óvszerrel védekeztetek? Miből gondolod, hogy babás vagy? Csináltál tesztet? Voltál orvosnál? Az tény, hogy szerintem fiatal vagy hogy babád legyen, de persze ezt neked kell eldöntened. Azt viszont nem tartom jó ötletnek, hogy a szüleidet nem avatod be a dologba. Ha csak a veszekedés miatt nem akarod elmondani otthon, akkor arra ne számíts, hogy a 12. hét után nem fognak leszúrni a szüleid. Az jó, hogy anyagilag meg lesz adva minden a kicsinek, de nem csak ez számít. Egy részről nem te tartanád el a babát, hanem a szüleid tartanának el mindkettőtöket, tehát már csak ezért is korrekt dolog lenne beszélni velük. A párodat nem említetted; ő mit szól a babához? Tud róla? Ő is szeretné a kicsit? Tudna támogatni benneteket? Elsősorban nem az anyagiakra gondolok, hanem az egyebekre. Te miért szeretnéd megtartani a picit? Tisztában vagy vele, hogy mi mindent vállalsz így magadra és mi mindenről kell lemondanod. Egy baba rettentő sok örömet ad, de hidd el, hogy nem egyszerű felnevelni, gondoskodni róla. Bocs, ha kioktató lettem volna, nem ez volt a szándékom, csak nem tudom, tényleg átgondoltad-e alaposan mivel is jár a babavállalás!
Egyébként, ha komolyan gondolod, sok sikert és boldogságot a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!