Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lefeküdtem egy sráccal gumi...

Lefeküdtem egy sráccal gumi nélkül és utána nem jött meg, csináltam 2tesztet mindkettő negatív lett,3hete megint lefeküdtünk szintén gumi nélkül utána is csináltam tesztet és az is negatív lett. Akkor biztos nem vagyok terhes ugye? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

amugy azóta sem jött meg csak azért félek

amugy elsőnek júniusban feküdtünk le

2012. aug. 21. 23:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező mi van veled?

Ha megjönn ha nem akkor is menjél el orvoshoz, mert hormonjaid nem biztos, hogy helyén vannak. Nekem is sokszor nagyon rendszertelenül jött meg de én ahányszor ilyen volt már telefonáltam az orvosomnak, hogy mi a helyzet és ő nyugtatott meg, hogy minden rendben van. Nem szabad ezeket félvállról venni, mert komoly problémákat eredményezhet.

2012. aug. 22. 15:37
 22/31 A kérdező kommentje:
Ma este megyek dokihoz.. majd ott kiderül minden. igazából én tényleg kizárom a terhesség dolgot csak az aggaszt, hogy rendszertelenül jön meg elég sokszor..
2012. aug. 22. 15:50
 23/31 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy miért nem védekezel??????????????
2012. aug. 22. 18:14
 24/31 anonim ***** válasza:
majd írd meg, mit mondott a doki!
2012. aug. 22. 18:20
 25/31 A kérdező kommentje:
Holnap reggel az első reggeli vizeletemmel vissza kell mennem + vérvétel, ezeknek az eredménye meglesz pénteken. pénteken vissza kell mennem és ha negatív a teszt akkor megvizsgál és kiderítjük miért nem jött meg + intézzük a fogamzásgátlót, ha pedig pozitív akkor teljesen más témáról fogunk beszélni.
2012. aug. 22. 18:58
 26/31 anonim ***** válasza:
Majd azért remélem megírod, hogy mi lett a vége ennek. Izgulok érted, de máskor legyél okosabb. Ne feküdjél le védekezés nélkül senkive addig ameddig nem szeretnél bvabát.
2012. aug. 22. 19:28
 27/31 anonim ***** válasza:

Akkor jön az abortusz?

Igaz neked "belefér" az is hogy megölj egy kis ártatlan babát.Csak mert belefér hogy gumi nélkül csináld.

Nem vagyok fanatikus abortusz ellenes.Egész más mikor valakinek "becsúszik" és az anyagi körülményei olyanok hogy nem tudja megtartani.De az olyanok akik nem védekeznek,csak sexelnek utána meg mennek abortuszra na az nálam is kiveri a biztosítékot.

2012. aug. 22. 19:29
 28/31 A kérdező kommentje:

Persze, hogy megírom, egyenlőre még én is izgulok, hogy mi lesz.

Utolsó kommentelő! Az abortusz még egyáltalán nem biztos, hiszen azt sem tudom terhes vagyok-e vagy sem. Ezt pénteken fogom megtudni biztosra. Egyenlőre ugyanannyit tudok, amit eddig..hogy van mögöttem 3 negatív teszt.

2012. aug. 22. 20:08
 29/31 A kérdező kommentje:
NEM VAGYOK TERHES :)))
2012. aug. 23. 16:55
 30/31 anonim ***** válasza:
Még csak csütörtök van,azt írtad pénteken mész vissza!
2012. aug. 23. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!