5 napja késik, de a teszt negatív. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Októberben lesz egy éve, hogy próbálunk egy kistesót össze hozni a lányunknak, de nem akar. Nagyon örülnénk a babának.
Ha nem vagyokterhes menjek szakemberhez?
Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 9. 21:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem várj 1-2 napot és tesztelj újból.Ha az is negatív,de továbbra se jön meg akkor mindenképpen menj el dokihoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én is így gondolom, de tanácstalan vagyok.
2012. aug. 9. 22:09
3/7 anonim válasza:
Lehetsz terhes, de csak akkor, ha a peteérésed később volt most a szokottnál. Különben már ki kellene mutatnia a tesztnek. Ez mondjuk lehet magyarázat a menzesz késésére is. Nekem is volt, hogy "késett" egy hetet, de akkor számítottam is rá, mert a peteérésemet is 1 héttel később éreztem.
4/7 A kérdező kommentje:
29 napossak a ciklusaim, lehet hogy egy-két nappal később volt peteérésem, mert most is éreztem, de azt hittem, hogy az 5.nap reggele már elegendő lesz a tesztelésre.
2012. aug. 9. 22:40
5/7 eilon válasza:
Nekem a 9 hetes terhességet sem mutatta ki a teszt!
Akkor tudtam meg hogy terhes vagyok mikor el estem és eltört a lábam, természetesen meg rőgeneztek a babával....és után derült ki hogy 10 hetes terhes vagyok...egészséges a baba lett... 10 hetes terhességet az ultrahang sem tudta kimutatni...csak a hüvelyi ultrahang! Remélem tudtam segíteni... :)
6/7 anonim válasza:
10 napos késéssel haloványan mutatta ki a teszt... előtte ellőttem párat, nekem is nega lett mindegyik. Szóval lehetsz, ha valami késői peteérésed volt mint nálam:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos megjött. Igaz nem annyira és nem is görcsölök, de vérzek. :( Majd jövő hónapban pozi lesz a teszt!
2012. aug. 12. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!