Juli.5-11-ig megvolt 18-an voltunk egyutt.20-an volt ovum . Aug.4-en kellett volna megjonnie de semmi csak mell fajas reggel emelyges a teszt negativ nem reggelibol csinaltam. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 09:58
1/8 Ufobaby válasza:
Akár az is lehetsz...várj még pár napot, aztán ismételd meg...de jóstesztelhetsz is ovu teszttel a reggeli vizeletből...valakinek az is kimutatja!
Sok sikert hozzá...
2/8 anonim válasza:
reggeli elsőből kellene tesztelned egy 10es érzékenységűvel. ennyi idős terhességet nem reggeliből lehetetlenség kimutatni
3/8 anonim válasza:
Ma csináltad a tesztet? Lehet, hogy jobb lett volna reggeli elsőből, bár 16 nappal ovu után már bármely napszakban kimutatják általában.
4/8 A kérdező kommentje:
x-epillel csináltam délelőtt várok még pár napot és utána tesztelek mégegyet
2012. aug. 5. 13:08
5/8 A kérdező kommentje:
A ma reggeli sem mutatta ki viszont tegnap valami jott a mellembol es faj is a mellem.mensi meg sehol
2012. aug. 6. 06:31
6/8 anonim válasza:
Szia.Hasonló helyzetbe vagyok mint Te.Csak én már nem nézem a peteérést,mert már belefáradtam,de két naponta vagyunk együtt.Egyenlőre még semmi jel se a babára,se a menzeszre :(
Pedig ugy vagyok vele ha már a baba nem sikerült,legalább a menstruációm jöhetne meg rendessen...Szorítok neked,hogy babás légy :D én már elsem hinném,ha sikerülne
7/8 anonim válasza:
Sajnálom, de szerintem már ki kellene mutatnia, ha baba van. Az se túl jó, hogy jött valami a melledből. Nyomkodásra, vagy úgy simán? Meg kéne nézetned, mert lehet, hogy magas a prolaktin szinted.
8/8 A kérdező kommentje:
simán nem szoktam nyomkodni,de a fiamnál is 8 hetes voltam mire kimutatta a teszt,és ha nincs baba akkor mitöl van reggeli rosszul létem?meg ok nélkül nem szokott semmi folyni a mellemből.várok egy hetet és újra tesztelek.
2012. aug. 6. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!