Nemvárt napján reggel pozitív ovuteszt lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Ugyanolyan erős mindkét vonal, nem volt itthon terhesteszt, úgyhogy azzal csináltam.2012. aug. 4. 08:13
1/19 anonim válasza:
Igazából lehet, de azt is jelezheti, hogy mindjárt megjön:) Engem sajnos már becsapott, csak nekem pár nappal a nemvárt előtt volt halvány, lassan pozi... Szóval elég csalóka!!! Nagyon szorítok neked, egyenlőre értékeld halvány pozi terhességi tesztnek, és vegyél gyorsan egy rendes tesztet!:) Majd írd meg, megy a drukk!!!!
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi, most megyek tesztért :)
2012. aug. 4. 09:20
3/19 anonim válasza:
Szia!
Megcsináltad a terhességi tesztet???
4/19 A kérdező kommentje:
most előbb jutottam teszthez, háát, negatívba fordítva mintha látszódna valami. csak hát este van, reggel csinálok megint.
2012. aug. 4. 18:55
5/19 anonim válasza:
Na mi a helyzet? Mit mutatott a teszt? Megcsináltad?
6/19 A kérdező kommentje:
negatív,de meg se jött
2012. aug. 5. 17:47
7/19 anonim válasza:
És ma csináltál tesztet?Ha igen mi lett?
8/19 A kérdező kommentje:
holnapután fogok, de még mindig nem jött meg :)
2012. aug. 6. 17:14
9/19 anonim válasza:
Nagyon szorítunk hogy baba legyen!!!:)
10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nagyon jól esik :)))
2012. aug. 6. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!