Van esély rá, hogy most sikerült teherbe esnem? Reménykedem még a pozitívban :S
Van még reményem pozit tesztelni? :S
3 napja(pénteken) kellett volna megjönnie, mindig napra pontos. Semmi jele, tegnap óta bal oldalon alul szurkál a pocim és egy hete szádelgek, nem alszom jól és kimerült vagyok. Egyéb tünetem ugyan nincs, de a mensi előtti tüneteim is elmaradtak ami sose szokott. . A testhőm is magasabb mint szokott mensi idején, mensi előtt két nappal leesik kétszer és aztán megjön , de most fent van és ma reggel is 37. 0 volt (36, 4-nél jött meg az utóbbi 3 hónapban)Teszteltem egyet ami negatív lett igaz nem reggeliből :S Ha nem jövök meg kövi két nap attól még van remény? Vagy kötelező tünet a mellfeszülés is terhességnél? Csak, mert eddig mindenhol amit olvastam ez mindenkinek alap első tünet volt. (hozzátenném, nekem a mellem mensi előtt egy héttel szokott fájni, de most az se volt
Igen, igaz ez még csak két nap késés.. :S
A mindjárt megjön érzés az megvan péntek óta. Állandóan szaladgálok a wc-re, hogy na most piros vagy nem piros :)
Reménykedek, de már sokat csalódtam, pedig nagyon szeretnénk már egy babócát. Néha már minden furcsaságot annak tudok, be, hogy biztos baba. De a most a testhőm a legárulkodóbb és emiatt jobban bízom abban, hogy most sikerült. De majd meglátjuk, csak sajna nehéz türelmesnek lenni. Mint ahogy mindenki így van ezzel hasonló helyzetben :) Minden esetre köszi a választ, picit megnyugtatott, de ha mégse baba...akkor majd a következő hónap :) Feladni nem fogjuk :)
No igen. Én ma reggel mikor néztem a testhőm 37,0 volt és fülig szaladt a szám vigyorogtam 10 percig, mondtam páromnak is, hogy na most lehet reménykedni a legjobban, rá 10percre meg olyan lehangolt lettem, hogy sírni tudtam volna. Jó is lenne, ha baba miatt lenne. Ej de türelmetlen vagyok :S Most meg fájdogál a pocim, félek mégis megfog jönni.
De hát türelem türelem babát terem. Remélem.
szia.én is kb péntekre nem vártam.sajna elég rendszertelen,de kb,akkor kellett volna esedékesnek lennie.semmi tünetem sincs.péntek este görcsöltem egyet,de ahogy jött el is múlt szinte azonnal.hőm sajna nem mérem már pár hónapja.a fáradékonyság nálam is megvan.délutánonként állva el tudnék aludni,de sajna ez mensi elött is elő szokott fordulni.mellem nem feszül,fáj.első terhességemnél ez volt az első tünetem(mondjuk más nem volt),onnan tudtam hogy sikerült,mert eszméletlenül fájtak a cickóim.
szerintem pár nap múlva már pozi lesz az a teszt,csak késöbb ágyazódott be,igy még nincs elég hcg a szervezetedbe.
ja én még nem teszteltem,majd szerdán délután,vagy csütörtök reggel,ha addig enm jön meg,csak akkor tudok tesztet venni :(
drukkolok nagyon :)))
sajnálom hogy nega lett a teszted.egyik ismerősömnek 4 nap késés után lett először pozitív a tesztje.addig remény van,míg meg nem jön,igy ne add fel :)
nekem meg még mindig semmi :) bárcsak lenne egy tesztem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!