Soni888 kérdése:
Mennyi az esély a terhességre, ha előtte levő nap múlt el a menzeszem, másnap pedig közösültünk a barátommal?
Figyelt kérdés
Nem védekeztünk, nem élvezett belém.. elég hülye ötlet volt
NORMÁLIS VÁLASZOKAT LÉGYSZÍVES
2012. júl. 27. 03:40
1/8 anonim válasza:
Ha nem élvezett beléd akkor még megúszhatod,de miért nem veszel terhességi tesztet?
3/8 A kérdező kommentje:
Teszt nem mindig pontos, remélem igazad lesz.
2012. júl. 27. 04:32
4/8 anonim válasza:
Akkor inkább végig izgulod az elkövetkezendő heteket amíg nyilvánvalóvá nem válik hogy terhes vagy?
5/8 A kérdező kommentje:
Csináltam már.. negatív, de mint mondtam nem mindig pontos, ezért tettem fel a kérdést
2012. júl. 27. 10:47
6/8 anonim válasza:
Pénisz elő váladéktól is lehetsz terhes vagy nem ha jól tudom?
7/8 anonim válasza:
Szerintem keresgélhetsz neveket a gyereknek legalább te védekztél volna tablettával.
8/8 anonim válasza:
Amúgy kb semmi esélyed nincs, nem akkor van a peteérésed és megoszlanak a vélemények, hogy az előváladékban van-e sperma egyáltalán, van akinek nincs.
De azért nem árt vigyázni, mert a gyerek mindig csak 1 spermából lesz, függetlenül attól, hogy mennyi jut be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!