Van esély rá, hogy most sikerült teherbe esnem? Reménykedem még a pozitívban :S
Van még reményem pozit tesztelni? :S
3 napja(pénteken) kellett volna megjönnie, mindig napra pontos. Semmi jele, tegnap óta bal oldalon alul szurkál a pocim és egy hete szádelgek, nem alszom jól és kimerült vagyok. Egyéb tünetem ugyan nincs, de a mensi előtti tüneteim is elmaradtak ami sose szokott. . A testhőm is magasabb mint szokott mensi idején, mensi előtt két nappal leesik kétszer és aztán megjön , de most fent van és ma reggel is 37. 0 volt (36, 4-nél jött meg az utóbbi 3 hónapban)Teszteltem egyet ami negatív lett igaz nem reggeliből :S Ha nem jövök meg kövi két nap attól még van remény? Vagy kötelező tünet a mellfeszülés is terhességnél? Csak, mert eddig mindenhol amit olvastam ez mindenkinek alap első tünet volt. (hozzátenném, nekem a mellem mensi előtt egy héttel szokott fájni, de most az se volt

sajnálom hogy megjön,de új hónap új remény.
a gratulációt köszönöm szépen.elég halovány 5 nap késéshez képest,de pozitív és ez a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!