Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély rá, hogy most...

Van esély rá, hogy most sikerült teherbe esnem? Reménykedem még a pozitívban :S

Figyelt kérdés

Van még reményem pozit tesztelni? :S

3 napja(pénteken) kellett volna megjönnie, mindig napra pontos. Semmi jele, tegnap óta bal oldalon alul szurkál a pocim és egy hete szádelgek, nem alszom jól és kimerült vagyok. Egyéb tünetem ugyan nincs, de a mensi előtti tüneteim is elmaradtak ami sose szokott. . A testhőm is magasabb mint szokott mensi idején, mensi előtt két nappal leesik kétszer és aztán megjön , de most fent van és ma reggel is 37. 0 volt (36, 4-nél jött meg az utóbbi 3 hónapban)Teszteltem egyet ami negatív lett igaz nem reggeliből :S Ha nem jövök meg kövi két nap attól még van remény? Vagy kötelező tünet a mellfeszülés is terhességnél? Csak, mert eddig mindenhol amit olvastam ez mindenkinek alap első tünet volt. (hozzátenném, nekem a mellem mensi előtt egy héttel szokott fájni, de most az se volt

2012. júl. 29. 10:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel sem lettem okosabb. Nemvártamnak még se híre se hamva, ma lenne utsó napja. Hasam jellemzően bal oldalt szúrkál vagy épp tompán fáj. Hőm annyi mint tegnap se lejebb nem ment, hogy tudjam nincs baba és megjövök se feljebb, hogy tudjam nagy eséllyel baba is lehet. Megőrülök ettől a bizonytalanságtól.
2012. júl. 31. 07:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Teszteltél is?
2012. júl. 31. 07:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel nem csak tegnap előtt délután, meg tegnap reggel. A délutáni nega volt a tegnapi meg fehér szellemcsíkos. Ha nem jövök meg akkor is leghamarabb csütörtök reggel fogok tesztelni. Bár szívem szerint már holnap is tesztelnék.
2012. júl. 31. 07:37
 14/16 anonim ***** válasza:

kérdező,ugye nem jött még meg.

én teszteltem: [link]

2012. aug. 1. 10:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Sajna úgy fest, ma megjött... viszont most nem fáj a pocim csak a derekam, pedig az sem szokott..... No mindegy majd legközelebb. Csak tényleg fura volt most ez a jó pár nap. Neked meg Gratula én ott két csíkot látok :) Reméljük, ha majd pár nap múlva tesztelsz még erősebb lesz :)
2012. aug. 1. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:

sajnálom hogy megjön,de új hónap új remény.

a gratulációt köszönöm szépen.elég halovány 5 nap késéshez képest,de pozitív és ez a lényeg :)

2012. aug. 1. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!