Szerintetek ez pozitív volt?
Júni.27.-én teszteltem ezt Clearblue-val.Elhinni sem akartam,mivel orvosilag igazolt,hogy nem lehet gyerekünk.Rá 2 napra ismét lett egy halvány pozitívom.Arról nincs képem.A vége az lett,hogy 3.-án 46 napra megjött.
Szerintetek mennyire megbízható a Clearblue?
Csodák szerintem nincsenek.A férjem spermaszáma 0,én meg PCO-s vagyok.
Nem gondolom,hogy terhes lennék inkább csak az érdekelt,hogy megbízhatok-e ebben a tesztben.
Pozitív tesztem eddig csak egyszer volt ezen kívül.Egy lombik után,de sajnos terhesség nem lett belőle.
Na, az első válaszoló is inkább már alszik:-)
Ha megjött, akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes. Esetleg szedsz valami olyan gyógyszert, ami miatt ál pozitív lehetett az eredmény?
Mostmár hiába csinálsz tesztet.
Egyébként láttam én már karón varjút! Úgyhogy azért a remény ne haljon meg, mert sosem tudhatod...
Sajnálom, és nagyon megértelek! Mi is évekig küzdöttünk a babáért!
Semmit sem szedek,mivel ez nálunk már nem téma.
Abbahagytunk minden kezelést és örökbe fogadtunk egy kislányt.Elég volt végigcsinálni 5 lombikot.Többet már nem bírtam volna.
Hát pont ez az.
Tudod hány olyan ismerősöm van, ahol feladták, örökbe fogadtak, lenyugodtak és azóta az örökbefogadott gyerek mellé megérkezett a meglepi kistesó?
Úgyhogy könnyen lehet, hogy baba volt!
Szia!
Én a helyedben ha elmúlik vennék egy tesztet és megcsinálnám. Ha erős pozitív akkor mennék dokihoz azonnal.
A másik teszt is cb? Mert ez nekem inkább negának tűnik. Legalábbis egyszer én is beruháztam ilyenbe, és ugyanígy nézett ki, de az nega volt. Én maradtam a jól bevált olcsó vaterásnál. Amikor babás lettem, határozottan mutatta, nem kellett találgatni.
Amúgy meg valóban azért 100%-ra nem kell kizárni, vannak még csodák.
Drága, nézd már meg a csomagolást!
Ezen azt írja akkor vagy terhes, ha ott PLUSZ jel jelenik meg, nem pedig egy sima csík!
Ez negatív!
Annak írom,aki látja is,amit én,hogy nem kellett forgatni,fény felé tartani,szemet kidülleszteni.Halvány volt,de jól látható.A képen sokkal halványabb,mint az életben.
A másik teszt nem ilyen fajta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!