Pozitív lett a teszt, de félek, szerintetek?
Szia. A napokban teszteltem pozit, de semmi tünet :) Nyugi, nem lesz gond, minden rendben van, lehet egy hónap múlva már szédülve fogod ölelgetni a wc-csészét a baba miatt :)
Nekem már van tapasztalatom, nem első gyerek, van, hogy a tünetek később jönnek, sőt, vannak szerencsések, akik nem is hánynak, én sem hánytam mondjuk, de nem volt semmi gond.
Én hónap végén megyek dokihoz, második gyerekkel már nem olyan izgulós a kismama (legalábbis én)
Örülök, hogy ilyen lelkes vagy :)
Szép hónapokat!!!
Én is a napokban teszteltem pozitív(akat),még ezután megyek dokihoz és természetesen bennem is megfogalmazódnak ezek a dolgok,de valahogy legbelül érzem hogy minden oké!
Ne aggódj felesleges,nincs ott semmi baj!:)
Én is napokba teszteltem pozitívat, és majd hó vége felé megyek orvoshoz! Tüntetem csak annyi van, hogy állandóan aludnék, de ezt a lányom mellett nem tehetem meg!
Mindenkibe van ilyenkor egy egészséges aggódás és ezt természetes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!