Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a teszt, de...

Pozitív lett a teszt, de félek, szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon félek örülök,hogy jön a baba de nem merek menni az orvoshoz ne hogy rosszat mondjon ,nem jó helyen van beágyazodva stb .Jaj istenem ti hogyan bírtátok ki?Amúgy jól vagyok semmi tünetem sincs

2012. júl. 9. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nah, kismama, tessék megnyugodni és elmenni az orvoshoz. Ilyenkor már szívdobogást is hallani ám, és ennek nehéz ellenállni. :) Illetve ilyenkor bizony már időszerű is az első vizsgálat, hogy megkapd a kiskönyved, és jelentkezz lassan a védőnőnél. És tudod, fő az optimizmus és a nyugalom: minden rendben lesz! És sok boldogságot kívánok! Veruka
2012. júl. 9. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Aranyos vagy Üdv Zsuzsa
2012. júl. 9. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia. A napokban teszteltem pozit, de semmi tünet :) Nyugi, nem lesz gond, minden rendben van, lehet egy hónap múlva már szédülve fogod ölelgetni a wc-csészét a baba miatt :)

Nekem már van tapasztalatom, nem első gyerek, van, hogy a tünetek később jönnek, sőt, vannak szerencsések, akik nem is hánynak, én sem hánytam mondjuk, de nem volt semmi gond.

Én hónap végén megyek dokihoz, második gyerekkel már nem olyan izgulós a kismama (legalábbis én)

Örülök, hogy ilyen lelkes vagy :)

Szép hónapokat!!!

2012. júl. 9. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is a napokban teszteltem pozitív(akat),még ezután megyek dokihoz és természetesen bennem is megfogalmazódnak ezek a dolgok,de valahogy legbelül érzem hogy minden oké!

Ne aggódj felesleges,nincs ott semmi baj!:)

2012. júl. 9. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is napokba teszteltem pozitívat, és majd hó vége felé megyek orvoshoz! Tüntetem csak annyi van, hogy állandóan aludnék, de ezt a lányom mellett nem tehetem meg!

Mindenkibe van ilyenkor egy egészséges aggódás és ezt természetes! :D

2012. júl. 10. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is tegnap teszteltem pozitívat, első baba, úgyhogy én is aggódom, de nem lesz semmi gond. Csak optimistán!
2012. júl. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!