Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a teszt, de...

Pozitív lett a teszt, de félek, szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon félek örülök,hogy jön a baba de nem merek menni az orvoshoz ne hogy rosszat mondjon ,nem jó helyen van beágyazodva stb .Jaj istenem ti hogyan bírtátok ki?Amúgy jól vagyok semmi tünetem sincs

#Érdekelne ti mikor mentetek?
2012. júl. 9. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nah, kismama, tessék megnyugodni és elmenni az orvoshoz. Ilyenkor már szívdobogást is hallani ám, és ennek nehéz ellenállni. :) Illetve ilyenkor bizony már időszerű is az első vizsgálat, hogy megkapd a kiskönyved, és jelentkezz lassan a védőnőnél. És tudod, fő az optimizmus és a nyugalom: minden rendben lesz! És sok boldogságot kívánok! Veruka
2012. júl. 9. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Aranyos vagy Üdv Zsuzsa
2012. júl. 9. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia. A napokban teszteltem pozit, de semmi tünet :) Nyugi, nem lesz gond, minden rendben van, lehet egy hónap múlva már szédülve fogod ölelgetni a wc-csészét a baba miatt :)

Nekem már van tapasztalatom, nem első gyerek, van, hogy a tünetek később jönnek, sőt, vannak szerencsések, akik nem is hánynak, én sem hánytam mondjuk, de nem volt semmi gond.

Én hónap végén megyek dokihoz, második gyerekkel már nem olyan izgulós a kismama (legalábbis én)

Örülök, hogy ilyen lelkes vagy :)

Szép hónapokat!!!

2012. júl. 9. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is a napokban teszteltem pozitív(akat),még ezután megyek dokihoz és természetesen bennem is megfogalmazódnak ezek a dolgok,de valahogy legbelül érzem hogy minden oké!

Ne aggódj felesleges,nincs ott semmi baj!:)

2012. júl. 9. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is napokba teszteltem pozitívat, és majd hó vége felé megyek orvoshoz! Tüntetem csak annyi van, hogy állandóan aludnék, de ezt a lányom mellett nem tehetem meg!

Mindenkibe van ilyenkor egy egészséges aggódás és ezt természetes! :D

2012. júl. 10. 07:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is tegnap teszteltem pozitívat, első baba, úgyhogy én is aggódom, de nem lesz semmi gond. Csak optimistán!
2012. júl. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!