Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11-napja késik a nemvárt,...

11-napja késik a nemvárt, soha nem késett,4 halvány pozitív teszt, de nem akar erősödni. Terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
A bal oldalamon szurkál a pocim, fehér krémes szagtalan folyásom van, a melleim érintésre érzékenyek kissé duzzadtak, lehetnek ezek terhességi tünetek?
2012. júl. 5. 07:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha 4 teszt is pozitív akkor igen,terhes vagy!

Az hogy nem erősödik a teszted lehet azért van mert nem termelsz elég hcg-t!Fordulj dokihoz!

Halkan gratulálok!

2012. júl. 5. 07:08
 2/10 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív is pozitív :))) Menj dokihoz! Én még nem gratulálok, csak magamban drukkolok! :)
2012. júl. 5. 07:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a gratulációt, orvoshoz a jövőhéten megyek, hát nagyon nem szeretnék rossz hirt kapni mert annyira várjuk már a babát, de csak pozitívan kell állni mindenhez
2012. júl. 5. 07:15
 4/10 A kérdező kommentje:
második köszönöm a drukkot:)
2012. júl. 5. 07:15
 5/10 anonim ***** válasza:
szia barinöm nem rég beültetésen volt sikerült is és tesztelt 5teszt volt neki de nem erösösdöt meg halt a babi nekik igy mütétel be kellett fejezni mert nem fejlödöt akkor gyanakodot mikor már a 3dik teszt is ugyan olyan halvány volt neki!
2012. júl. 5. 07:25
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet még nagyon az elején van a terhesség..ne gondolj semmi rosszra,majd úgyis kiderül...legyél jókedvű..aztán majd írd meg mi volt..és én is szurkolok neked..
2012. júl. 5. 07:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom hogy mi volt nagyon izgulok hogy a doki mit fog mondani, köszi a drukkot..
2012. júl. 5. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:
van képed esetleg?
2012. júl. 5. 08:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát sajnos képem nincs, de már nem is tudnék csinálni mert nem tartottam meg a teszteket (családom szerint felesleges megtartani) majd csinálok a legközelebbi tesztről és azt majd felrakom
2012. júl. 5. 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:
én ugyanígy vagyok, 2 nagyon halvány + tesztem volt és 10 nap után másfajta tesztet csináltam az meg nagyon erős + lett.
2012. júl. 5. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!