R. Nagy uterus afv-ben, endometrium vaskos,11 mm. Jobb ovarium mellett szorosan 8x8 mm-es kerekded képlet? Lehet még terhesség? A teszt halvány pozitív.
Ma reggel teszteltem pozitívat, és a párom sanyargatására elmentünk a dokihoz, de persze nem látott semmit, és 2 nap múlva visszahívott, újabb vérvételre, és ultrahangra..
Az a tippem egyébként, hogy késői peteérésem volt szóval, ha terhes vagyok, akkor még igen csak korai...
Ugye nem baj, hogy még nem látott petezsákot??? Tippre olyan 3-4 hetes terhes lehetek
Még a csík is nagyon halvány a teszten...
A méhed előre dőlő (afv), ami a nők nagy százalékánál így van. A jobb ovárium a petefészked, és közvetlen mellette látott egy kerekded képletet, ami akár cisztára is utalhat. A képlet kifejezést nem csak magzatra alkalmazzák. A terhesség már ilyenkor, ha meglátásod szerint 3-4 hetes kismama vagy, akkor a méhedben kellene hogy zajlódjon, egyéb esetekben méhen kívüli terhességet diagnosztizálnak ennyi idős terhességnél.
A megtermékenyülés akkor jön létre, ha kb. a ciklus közepén, egy vagy több petesejt a petefészekből a petevezetékbe lökődik, és itt találkozik a hímivarsejttel. A megtermékenyített petesejt (zigóta) 3-5 napon belül a méhbe ér, 5-8 napon belül beágyazódik a méhfalba (megtapad). Az ultrahangfelvételen a 4. hét végén már jól látható a petezsák. Szóval, reméljük, hogy terhes vagy, de még túl korán vizsgáltak. A kerekded képletben sem legyen igazam, de azt tanácsolom, konzultáld meg az orvossal, aki vizsgált, legyen szíves felvilágosítani róla, mit látott az UH-n. Elég szánalmas, hogy az orvosok "felületesek" miközben te életed egyik fontos eseményét várod. Sok sikert a babaprojekthez! :) 33h kismama
"az ovarium mellett"
Nem akarlak elkeseríteni, de egy embriónak nem a ovárium mellett kellene lennie, hanem a méhedben.
A dokid szerintem méhen kívülire gyanakszik, nem véletlen mondta, hogy akár éjjel is hívhatod, ha gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!