Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » R. Nagy uterus afv-ben,...

R. Nagy uterus afv-ben, endometrium vaskos,11 mm. Jobb ovarium mellett szorosan 8x8 mm-es kerekded képlet? Lehet még terhesség? A teszt halvány pozitív.

Figyelt kérdés

Ma reggel teszteltem pozitívat, és a párom sanyargatására elmentünk a dokihoz, de persze nem látott semmit, és 2 nap múlva visszahívott, újabb vérvételre, és ultrahangra..

Az a tippem egyébként, hogy késői peteérésem volt szóval, ha terhes vagyok, akkor még igen csak korai...

Ugye nem baj, hogy még nem látott petezsákot??? Tippre olyan 3-4 hetes terhes lehetek

Még a csík is nagyon halvány a teszten...

2012. júl. 3. 17:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Figyelj, előre írom, nem vagyok doki, de ez a 8x8mm -es kerekeded képlet...ez mintha petezsákra utalna! Kerekded is, vastag a méhnyálkahártyád is, pozi a teszt...
2012. júl. 3. 18:04
 2/22 Vipy ***** válasza:

A méhed előre dőlő (afv), ami a nők nagy százalékánál így van. A jobb ovárium a petefészked, és közvetlen mellette látott egy kerekded képletet, ami akár cisztára is utalhat. A képlet kifejezést nem csak magzatra alkalmazzák. A terhesség már ilyenkor, ha meglátásod szerint 3-4 hetes kismama vagy, akkor a méhedben kellene hogy zajlódjon, egyéb esetekben méhen kívüli terhességet diagnosztizálnak ennyi idős terhességnél.

A megtermékenyülés akkor jön létre, ha kb. a ciklus közepén, egy vagy több petesejt a petefészekből a petevezetékbe lökődik, és itt találkozik a hímivarsejttel. A megtermékenyített petesejt (zigóta) 3-5 napon belül a méhbe ér, 5-8 napon belül beágyazódik a méhfalba (megtapad). Az ultrahangfelvételen a 4. hét végén már jól látható a petezsák. Szóval, reméljük, hogy terhes vagy, de még túl korán vizsgáltak. A kerekded képletben sem legyen igazam, de azt tanácsolom, konzultáld meg az orvossal, aki vizsgált, legyen szíves felvilágosítani róla, mit látott az UH-n. Elég szánalmas, hogy az orvosok "felületesek" miközben te életed egyik fontos eseményét várod. Sok sikert a babaprojekthez! :) 33h kismama

2012. júl. 3. 18:21
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én is erre tippeltem, remélem 2 nap múlva jó híreket kapok :D
2012. júl. 3. 18:23
 4/22 A kérdező kommentje:
Mondta a doki, hogy mivel én késői peteérésre gyanakszom, ezért még vár egy picit, de aranyos volt nagyon és mondta is hogy ha bármit érzek azonnal még éjszaka is kereshetem..
2012. júl. 3. 18:34
 5/22 Vipy ***** válasza:
Megnyugtató, ha figyelmes a dokid, viszont ezek szerint benned merült fel sok kérdés, amin utólag gondolkodtál el. Töltsd nyugodtan ezt a pár napot a következő vizsgálatig, ne stresszelj. Ha jönni akar a baba, akkor jönni is fog. :) Én mindenesetre szurkolok nektek! :)
2012. júl. 3. 18:48
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd megírom hogy csütörtökön mi volt :D
2012. júl. 3. 19:04
 7/22 anonim ***** válasza:

"az ovarium mellett"

Nem akarlak elkeseríteni, de egy embriónak nem a ovárium mellett kellene lennie, hanem a méhedben.

A dokid szerintem méhen kívülire gyanakszik, nem véletlen mondta, hogy akár éjjel is hívhatod, ha gáz van.

2012. júl. 3. 19:11
 8/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy méhen kívülire gyanakszik, de azért is mondom, hogy majd csütörtökön megírom, hogy mi volt, mert én is gyanakszok rá...
2012. júl. 3. 19:16
 9/22 anonim ***** válasza:
Én csak drukkolok,hogy minden jól alakuljon!
2012. júl. 3. 20:31
 10/22 anonim ***** válasza:
7. válaszolóval értek egyet, én is ezt akartam írni.
2012. júl. 3. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!