Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » R. Nagy uterus afv-ben,...

R. Nagy uterus afv-ben, endometrium vaskos,11 mm. Jobb ovarium mellett szorosan 8x8 mm-es kerekded képlet? Lehet még terhesség? A teszt halvány pozitív.

Figyelt kérdés

Ma reggel teszteltem pozitívat, és a párom sanyargatására elmentünk a dokihoz, de persze nem látott semmit, és 2 nap múlva visszahívott, újabb vérvételre, és ultrahangra..

Az a tippem egyébként, hogy késői peteérésem volt szóval, ha terhes vagyok, akkor még igen csak korai...

Ugye nem baj, hogy még nem látott petezsákot??? Tippre olyan 3-4 hetes terhes lehetek

Még a csík is nagyon halvány a teszten...

2012. júl. 3. 17:31
1 2 3
 21/22 Vipy ***** válasza:
Nagyon sajnálom, de ne add fel. Képes vagy teherbe esni - ez a lényeg. Hidd el, a vetélés a természet megoldása arra, ha valami nem stimmel, jobb most, mint később elveszíteni... Gyúrjatok rá a következőre! :) Nagyon sok sikert kívánok hozzá! 35+4 hkm.
2012. júl. 21. 08:52
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igazából tényleg nem vagyok rosszul, tényleg rossz érzés, de igyekszek a következőre koncentrálni, és arra gondolni, hogy a természet így akarta, mert lehet nem lett volna egészséges..

És hát próbálok előre tekinteni...

Talán azért könnyebb picit mert még nem is tudtam beleélni magam, mert mindenki azt mondta hogy még ne bízzam el magam (orvosok) és még szívhang se volt!

Ha később lett volna akkor biztos összeroppanok..

Ennek biztosan így kellett lennie..

2012. júl. 22. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!